Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel az 55 év feletti magyar...

Mivel az 55 év feletti magyar kisebbséget, (főleg ha nő az illető) nem alkalmazzák szívesen a munkaadók! Ki mire alkalmazná ov-t 60 évesen? Most élem ki magam mielőtt eljönne a február!

Figyelt kérdés
szept. 28. 12:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10 Így voltam ezzel én is. Engem gyakran a lányaim barátnőjének, vagy nővérének néztek, de állásinterjúra csak 2x hívtak be, akkor is véletlenül. Azért mert azt hitték, hogy 50 pluszosként már "természetesen" nyugdíjban vagyok én is, mint minden tisztességes ötvenes. Persze ők rokkant nyugdíjban voltak, mert miránk már a megemelt nyugdíjkorhatár vonatkozott, de akkor még mindenki azt hitte, hogy valahol 50 év körül van a nyugdíjkorhatár. Amikor kiderült, hogy én egy nyugdíjtalan ötvenes nő vagyok, akkor még föl is voltak háborodva, hogy akkor miből élek.
okt. 10. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!