Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Balázs azt nyilatkozt...

Ha Orbán Balázs azt nyilatkozta volna hogy minden magyar élete árán megvédik az országot akkor a baloldaliaknak lenne a baja hogy háborúpárti?

Figyelt kérdés
szept. 27. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én már csak azt várom, hogy Szíjjártó mikor fogja felszólítani Lavrovot, hogy ideje lenne abbahagyni ezt a háborút, mert az orosz testvéreink életét nem szabad kockáztatni!
szept. 27. 23:35
 12/18 A kérdező kommentje:

16.

de azért ennek az oldalnak van egy moderátora a moderációs elveket be kéne tartanod úgyhogy jelentettelek

szept. 27. 23:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, nagyon durci lettél, pedig néha elviselhetnéd, ha mások is személyeskednek veled. Persze tudom, kellemetlen, amikor visszanyal a fagyi...
szept. 27. 23:54
 14/18 anonim ***** válasza:

#20 Kedves kérdező, az első és a hetedik válaszoló is én voltam, nagyon is érveltem, de erre te ezt válaszoltad: "7. de attól még pszichiátriai beteg vagy".

Minek minősítenéd a válaszodat?

szept. 28. 00:13
 15/18 anonim ***** válasza:

"Csak egy troll vagy!"

Jajj ne :D :D

Biztos valami mélyet üthettem meg benned, ha így betalált a kérdésem. Gondok vannak otthon, anyu-apu jól megvannak?

szept. 28. 00:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Melléfogtál, az ötös nem én vagyok.

És azzal is magadat járatod le, hogy most sörpocakot pocskondiázod...

szept. 28. 00:21
 17/18 Pombe ***** válasza:

@Kérdező: "Ha Orbán Balázs azt nyilatkozta volna hogy minden magyar élete árán megvédik az országot akkor a baloldaliaknak lenne a baja hogy háborúpárti?"

Nem a baloldalnak, hanem úgy általában egy épeszű, logikusan gondolkodó embernek. Igen! De inkább úgy mondaná mindenki, hogy mitől lett hirtelen háborúpárti a kormány, amikor kijelenti mind a két Orbán, hogy fegyverrel harcolna az országért a Corvin közben? - de szerintük ez nem ugyanaz, mint Ukrajna harca.

Egy ország hősiesen és kétségbeesetten védekezik az orosz alávaló agresszióval szemben, amelyik totál valótlan rágalmakat gyártva róla, lerohanta. Ha a kormány az Ukrajna védekezését támogató országokra azt mondja, hogy háborúpártiak, akkor nyilvánvalóan a kormánynak azt kellene mondania az 1956-os pesti srácokra is, hogy háborúpártiak, hiszen ők is csak ugyanazt a jelszót használták, mint most az ukránok, hogy "Ruszkik haza!"

De nem ezt mondja a kormány! Miért??? @Kérdező! Te, mint baromi jobbos, tudod? Mi a bánatos tökért nem ugyanazért harcol most Ukrajna hős népe, mint mi 1956-ban?

szept. 29. 14:37
 18/18 Pombe ***** válasza:

@Kérdező!

Amúgy miért hamisítja meg Orbán Viktor is az 1956-os történelmet, mintha egy követ fújna a két Orbán? "Orbán Viktor új '56-értelmezéssel állt elő: szerinte akkor a béketárgyalásokért folyt a szabadságharc. Ungváry Krisztián történész szerint ennek nincs valóságalapja."

https://www.youtube.com/watch?v=wmEqFnF7GxM

Alább védi Kohán Mátyás Orbán Balázs védhetetlen kinyilatkoztatását

https://www.youtube.com/watch?v=-3OQfxC94kk

Szerinte Zelenszkij azért nem érdemel védelmet az oroszokkal szemben, mert nem fogadta el- és nem tárgyalt azokról a békeajánlatokról, amiket az oroszoktól kapott, és amik Kohán szerint is tartalmaztak elfogadhatatlan elemeket. NORMÁLIS EZ AZ EMBER??? Ő maga is elfogadhatatlanságról beszél... És egyáltalán miért gondolja azt ez a marha, meg Orbán Balázs, hogy meg kellene adnia magát Ukrajnának, amikor 2,5 éve tartja fel az orosz inváziót???

És milyen elfogadható eleme volt a békefeltételeknek a Kohán nevű idióta szerint? Kizárólag csak követelés volt mindegyikben, amit csak és csakis erőszakkal lehet elérni, vagyis EGYIK SE ELFOGADHATÓ, te nagyon elmebeteg Kohán!!! És azt miért nem mondod, hogy az Ukrán nép véleménye mi volt??? Mert az Ukrán nép végig akarta védeni a hazáját, és nem igaz, hogy kizárólag egy ország vezetése dönt csak arról felelősen, hogy akar-e védekezni, vagy se! Ez egy mocskos kis Kohán hazugság. Nem értem, hogy a vitapartnerek mindezeket miért nem vágták ennek a kis féregnek az arcába. :(

Itt egy 56-os pesti scrác véleménye a Fideszről, akit nem vezetett félre Orbán Viktor hebegő mentegetődzése:

[link]

Idézve: "Ukrajna véráztatta földjén ma az orosz tankok magát a nemzeti önrendelkezést és az emberi szabadságot tiporják. Aki ezt valamiféle „békevágyat” emlegetve elnézné, mi több, mint valami üzenethordó küldönc, még szolgálná is, az ne merje kritizálni, de még csak említeni se merje a pesti srácok világtörténelmet formáló álmait és hőstetteit!"

Orbán Viktor azért békepárti, mert oroszpárti, és azzal elősegíti az oroszok győzelmét, ha el tudja érni, hogy ne kapjanak fegyvert és segítséget az ukránok. Orbán Viktor szimplán egy gazember, aki a saját érdekeinek tükrében bármit letapos! Ukrajnát, 56-ot, akár leköpi Dobó István, Petőfi Sándor és bárki emlékét, ha ez az ára a hatalomban maradásának.

szept. 29. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!