Miért támadják sokan Orbán Balázst a kijelentése miatt, miszerint felelőtlenség lenne ellenállni, ha támadnának az oroszok?
Hát akkor inkább halok meg mint hogy lerobbantsák a kezemet, lábamat
Nem vagyok mérnök és nincs gyerekem sem, szóval biztos a halál.
Ha túl is élem akkor meg pszichésen leszek nyomorék és életem hátralévő részébe bezárnak egy elmegyógyintézetbe.
Az életem mindenképp tönkremegy
ma 14:40
Miért gondolod, hogy civilként megúsznád?
Civileket nem ölik meg. Ha háború lenne, elbújnék egy pincében és reszketnék a félelemtől!
Nyilván Zelenszkij is annak örül, hogy minél több embert küldhet a halálba. Élvezi a hatalmat.
AlexFly, te mindig a háborút élteted. Miből gondolod hogy jogod van az én életem felett ítélkezni, hogy meghaljak?
Civilként még mindig nagyobb esélyem van túlélni. Meg civileket ölni háborús bűn, nem jellemző az, hogy csak úgy szórakozásból lelőnek civileket, persze biztos előfordult már ilyen, hogy 1-2 pszichopata lövöldözik.
Vagy majd bekopogtatnak vigyorogva az ajtómon, hogy "Hohó, mi vagyunk az orosz sereg, jöttünk hogy lelőjjünk"?
"Civilként még mindig nagyobb esélyem van túlélni"
Nincs. Elelmiszered nem lesz, orvosi ellátásod nem lesz. A hadseregen belül mind a kettőt megkapod. Nem muszáj lövöldözni a hadseregbe. Rengeteg más pozíció is van ami nem a fronton zajlik, csak szakmai tudás kell hozzá. Pl: ápoló, szerelő, orvos, mentő, karbantartó, drónpilota, IT guru...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!