Miért támadják sokan Orbán Balázst a kijelentése miatt, miszerint felelőtlenség lenne ellenállni, ha támadnának az oroszok?
Figyelt kérdés
Én sem harcolnék, ha megtámadnák az országot. Nem akarok meghalni. Azok, akik nem értenek egyet Orbán Balázzsal, azok talán szívesen meghalnának? Azt akarják hogy menjek harcolni és haljak meg? Ha igen, akkor se akarjanak engem oda küldeni.szept. 27. 19:11
11/37 A kérdező kommentje:
Nem fognak poénból gödörbe lőni a megszállók. Zelenszkij is ugyan úgy egy diktátor, mint Putyin.
Én semmiképp sem megyek a frontra akkor inkább magam lövöm főbe
szept. 28. 08:45
12/37 anonim válasza:
Nekem a nagyszüleim megéltém a "felszabadulást".A megerőszakolás,gulágra hajtás,vagy a random járókelők lelővese mindennapos volt...Ez az orosz...Berlinben ahol a szövetségesek is ott voltak nem volt ennyi túlkapás..
13/37 anonim válasza:
Jó hülye vagy ha fejbe lövöd magad ahelyett hogy felfegyvereznek és még esélyed is lesz túlélni...
15/37 anonim válasza:
Azért mert utálom a muszkákat még nem fogom az ukránok seggét nyalni,az sem normális hogy Oroszországot támadják..
16/37 Alex Fly válasza:
@9: azért nem mindegy, hogy "Brüsszel" azokat az intézkedéseket kéri számon, amit mi is megszavaztunk és önként vállaltuk, vagy "Moszkva" kényszeríti ki azt, amit eldöntött helyettünk...
17/37 A kérdező kommentje:
#13 semmiképp sem élném túl a frontot. Azért küldik frontra az embereket hogy meghaljanak.
Vagy ami mégrosszabb ha lerokkan az ember, elveszíti a kezét vagy a lábát, a fél arcát.
szept. 28. 17:16
18/37 anonim válasza:
17!A nagypapám végigjárta a frontot..Túl lehet élni..Igazából egy klasszikus háborúban a frontra került emberek 25-28%-a hal meg,másik 15-20% megsérül de a fele hazajön..Az amerikai hadseregnél pl.alig van halálozás a modern eszközöknek hála..Jó hülye vagy ha fejbelővöd magad amikor 60-70% esélye van hogy hazajössz a frontról..
19/37 A kérdező kommentje:
" 60-70% esélye van hogy hazajössz a frontról.."
De nem a sokkal erősebb oroszok ellen egy esélytelen háborúban.
Addig tart a háború, amíg a katonák teljesen el nem fogynak.
szept. 29. 02:10
20/37 anonim válasza:
Akkor még évekig elhúzodna mert Oroszországnak 20-25 millió,Ukrajnanak is majd 10 millió bevethető embere lenne..S még csak kb.1 milliót vetettek be..Alapból a mérnökök pl pont a drónok miatt nem küldik őket fronta..Háttérből harcolnak ahogy a gyerekes apákat sem..Az még nálunk is csak a háború legvégén volt..Nyílvan ha gyermektelen,sima érettségis ember vagy akkor jogos a félelem mert első körbe mennél a darálóba,de fegyverrel több esély van túlélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!