Magyar Péter vezetésével Magyarország lesz Kelet-Európa Svájca?
6.
"Legalább a pohos disznó a saját hasát tömi, de ha úgy van tud akadékoskodni a pénzhatalmi elittel."
sajnos a teljes kiszolgálója, ahogy Trump is.
emlékszel a koronavírusra hogy ugyanúgy bevezettek mindent a kötelező oltást a lezárást meg mindent!? na látod!
Egyébként
Klaus Schwab embere ahogyan Putyin
"Legalább a pohos disznó a saját hasát tömi, de ha úgy van tud akadékoskodni a pénzhatalmi elittel."
"sajnos a teljes kiszolgálója, ahogy Trump is.
emlékszel a koronavírusra hogy ugyanúgy bevezettek mindent a kötelező oltást a lezárást meg mindent!? na látod!"
Igen, van benne igazság!
De amit Zelenszki tett, hogy feláldozta a saját nemzetét, azért hogy kiszolgálja őket, na szerintem azt nem tenné meg Viktor.
Lehet én vagyok naiv, de így gondolom. Viszont abban biztos vagyok, hogy Magyar Péter a megfelelő juttatásokért lazán megtenné.
Szóval a pénzhatalmi elit kiszolgálói között is van különbség, nem teljesen fekete-fehér ez a téma!
Olyan szinten szétrabolta az elmúlt 14 évben az orbán-rezsim az országot, az ideérkező EU-s pénzek ellenére, hogy kész szerencse lesz, ha az elkövetkező 10 évben nem lesz államcsőd, TISZA párt ide vagy oda.
Illetve itt az ideje bevezetni a TISZÁ-nak egy olyan törvényt, amely biztosítja a fideszes oligarchák és magánalapítványok vagyonának elkobzását, és visszahelyezését az államkasszába. Hajrá TISZA, hajrá Magyarország!
LOL!
Svejc biztos nem. Ahhoz a szájalás helyett többet kellene virítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!