Mi ez a tendencia mostanában, hogy a vidéki, különösen a falusi embereket itt ezen a fórumon sokszor leszólják?
Mostanában? Csak a legutóbbi országgyűlési képviselő választás előtt és után százszámra voltak ilyenek.
A rendszerváltás óta kizárólag helyi önkormányzati választáson voltam szavazni; ott is csak polgármesterre és annyi helyi képviselőre, amennyit jónak tartottam, hiába lehetett volna többre.
’22 előtt jó harcos kampány volt, itt Gy.k.-n elképesztő kommentekben minősítették a falusi embereket, kivétel nélkül, így engem is, családomat is, barátaimat is, ismerőseimet is. Úgy negyedévvel a választás előtt elhatároztam, hogy ha minden valóságalapot nélkülöző, nagyon bántó kérdést, választ olvasok, arra adok egy pontot, és ha száz összegyűlik, akkor kivételesen elmegyek szavazni, és mivel nem akarom meghazudtolni a „biztosat” tudókat, szavazok a Fidesz, KDNP jelöltjére, listájára. Túl gyorsan összejött, emeltem a szintet kétszázra, az is elég hamar meglett. Hát, ha úgyis biztosra vették, nem okoztam csalódást.
’26-ban csak a választás napja előtt egy hónappal fogom kezdeni a számolást, és háromszáz lesz a szavazást kiváltó bántó kérdések, válaszok száma.
Mert annyira ostobák, hogy ők néznek annak mindenki mást.
Annyi eszük meg nincs, hogy ezzel biztos nem fogják a potenciális szavazókat maguk mellé állítani, ha folyamatosan csak a degradálásuk megy.
11: gratulálok, jár a krumpli!
Ezt akár beleszámolhatod a 26-osba is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!