Szerintetek lesz valami következménye a NATO-ban Orbán Balázs tegnapi agymenésének?
20, mégegyszer, a kérdés nem Ukrajnáról szól, hanem Magyarországról és a magyar NATO tagságról.
Én tudom, hogy gyenge képességű vagyok, de, hogy más is?!
Zelenszkijt megértem, hogy amikor kitört az agresszió, jött a nemzeti érzés, a védekezési reakció.
DE két és fél éve megy ez, lélegeztetőgépen Ukrajna, ami rohadtul sokba kerül ám valakinek ( találd ki, ki fizeti a számlát).
Az ország lakosságának 1/3 a meghalt, vagy elmenekült, az ország 1/5 e romokban, gyakorlatilag megsemmisült.
Szóval van az a pont, amikor egy felelős állami vezető el kell gondolkodjon, hogy kompromisszumot köt és megmenti amít lehet, vagy hagyja ( ki tudja milyen érdekek mentén) veszni az országot, amit állítólag megmenteni szeretne.
Erről szól Orbán Balázs gondolatmenete, és tökéletesen igaza van... amúgy a világon már sok politikus belátta ezt, nem újdonság!
22.
"Én tudom, hogy gyenge képességű vagyok, de, hogy más is?!"
Igen, más is tudja, hogy az vagy!
Orbán Balázs csak sokadjára ismételte a fidesz narratíváját miszerint az oroszok jók, legitim az agressziójuk, az ukránok hibásak, nem kellettek volna nyugatra húzniuk.
Az 56os párhuzamról annyit hogy ezennel a fidesz beismerte hogy szerintük akkor Magyarországnak sem kellett volna nyugatra húznia. A fideszes szervilis és az orosz gazdája hátsóját nyalja, jó szolga.
25, figyi, nem lehet mindenki matematikus, nekem nincs problémám ezzel, én megértem, hogy nem vagyok zseni és az sem érdekel túlságosan, ha ezt a fejemreolvassák, mert tisztában vagyok a képességeimmel, de, hogy más sem?
Miért Ukrajnával kell válaszolni egy Magyarországgal kapcsolatos kérdésnél?
Én ezt nem értem.
27.
kérdező te egy usa és ukrán troll vagy te is tudod mi is tudjuk mi a probléma?
29, magyar állampolgár vagyok, magyar személyiszámmal rendelkezek és Magyarországon születtem. A magyar törvényeknek megfelelően, jelenleg jogom van kérdezni és véleményt formálni.
Orbán Balázs mirólunk beszélt, hogy mi mit tennénk hasonló esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!