Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik arra hivatkoznak hogy...

Akik arra hivatkoznak hogy magyarországnak szembe kéne szállni az oroszokkal egy támadás esetén az tisztában van vele hogy oroszország atom és nagy hatalom és semmi esélyünk nem lenne?

Figyelt kérdés
szept. 27. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Magyarország NATO tag. Azért lenne esélyünk. Ukrajna nem NATO tag mégis egészen jól állja a sarat. Gondolom a Balázs sztori miatt írod.

És mi van akkor, ha Ukrajna, vagy mondjuk Románia támadna meg minket?

szept. 27. 07:49
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Miért az eddigi válaszok lettek kitörölve, a kérdés helyett?

A kérdés önmagában törvénysértő és azt sugallja, hogy védekezés nélkül adjuk meg magunkat, nem a válaszokkal volt gond.

szept. 27. 07:54
 3/6 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Érdekes, nem írtam semmi szabályszegőt, engem is töröltek, de akkor fussunk neki még egyszer:

A kérdező arra gondolt, hogy ha mi lennénk Ukrajna helyében, akkor feküdjünk be azonnal Putyinnak, mert semmi esélyünk nem lenne.

Erre válaszoltam, hogy a háború már 3 éve tart, tehát empirikusan látható, hogy van esély.

szept. 27. 08:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Gaál

Nem véletlenül töröltek mert trollkodtatok, de kommentrr válaszolva

"Erre válaszoltam, hogy a háború már 3 éve tart, tehát empirikusan látható, hogy van esély."

Mégis mire lenne ukrajnának esélye?

Hogyan?

szept. 27. 08:30
 5/6 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
39%

ma 08:30

Három éve tartják magukat. Addig kell kibírniuk, amíg az orosz vezetés abba nem hagyja a támadást. Három évet már kibírtak.

szept. 27. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Afganisztánnak mennyi esélye volt a Szovjetunió ellen? Gyakorlatilag papuccsal meg botokkal kecskéken lovagolva (( kecsegelve? )) győztek az atom nagyhatalom ellen. Ahogyan az USA ellen is.
szept. 27. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!