Aug. 20-án ünneplés lesz vagy tüntetés a kormány ellen?
Igen = unneples
Nem = tuntetes
Bocs ezt elfelejtettem odairni.
4
Hat erdekes lenne ha kimegy sok/viszonylag sok ember unnepelni csak ott allva melletuk meg tuntetnek. Mert ilyenkor nevezetes helyeken szoktak unnepelni, beszedet tartani a Dob utca 3 ban a himnusz utan meg ilyenek. Picit kizarja egymast, de igazat adok neked, nem zarja ki mert ha egy resze ket kulonbozo hely akkor oke.
Meleg van otthon maradok,jó előre behűtök majd néhány Drehert.
Megiszom a drehert este majd maszturbálok egyet, utána pedig megyek aludni.
6
Igen ilyesmire gondoltam egyebkent. Mindenki leszar mindent, senki nem tesz semmit, max amikor foci meccs van. Na akkor kimegy mindenki. De kormany ellen? Megyek fingani a WC-be.
1: Ne állítsd már be úgy, mintha a tüntetésre járással tennél valamit. Tüntetéssel még nem döntöttek meg autoriter rezsimet, ez csak demokráciákban jó bármire is. A tüntetések szerepe a NER-ben a gőz kieresztése.
2: Amúgy sem augusztus 20-án kell tünteni, talán ez az egyetlen nemzeti ünnepünk, ami nem túlterhelt megosztó politikával, bármennyire is igyekszik minden évben a sok idióta ezt is elrontani a tüzijáték-nyafogással.
+1: Legközelebb olvasd már el a kérdést és a rá adott válaszaidat, mielőtt elküldöd.
Napok óta minden este esik.
Szerintem el lesz halasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!