A Fidesz átlépte azt a bizonyos határvonalat ami a nemzeti érzelmű pártot elválasztja a hazaárulótól? Azzal hogy deklarálta hogy 1956-ban nem védte volna meg Magyarország területi integritását az oroszok agressziójától?
"De b+ volt aki védte. Volt pár ezer hihetetlenül bátor magyar ember akik védték."
neked sem akarok a lelkedbe taposni, de csak próbálták védeni.
az oroszok meg leverték őket, mint a vak a poharat.
a valóság meg nem ovi, ott a próbálkozásért nem jár érem...
"De lelkük tiszta maradt és emelt fővel haltak meg a hazájukért és a szabadságunkért."
vagy éppen leléptek külföldre, hogy aztán pár évtizeddel később hazatérjenek észt osztani és csiricsáré egyenruhákban parádézni.
"Akkor mièrt ünnepeljük 56-ot? Mondd màr meg lègyszi, re nemzetièrzelműigazmagyarhazafi!"
azért, mert hozzád hasonlóknak kell a bátorítás, hogy igen, már megint az arcodra estél, immáron huszadik alkalommal, de oda se neki, legalább megpróbáltad...
egyébként én pont nem vagyok nemzeti érzelmű és fel nem foghatom, ahogy azok akik egyébként pont hánynak mindentől, ami nemzeti, azok miért pont 56 leminősítésén vannak kiakadva...
"belevitte egy háborús védekezésbe az országát"
Ilyet is csak hazaáruló Fideszes képes komolyan leírni...
"Jaja, biztos nem vagy fideszes, csak minden kérdés alatr őket véded."
nem őket védem. titeket támadlak.
veletek ellentétben nekem vannak elveim, úgyhogy az ellenségem ellensége nem feltétlenül a barátom...
egyébként ajánlom az "Utána néma csönd" c. könyvet, nagy lészen a te elképedésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!