Fidesz miért nyitja ki a hátsó kapuját az oroszoknak, Magyarországra könnyített bejutásként az esetleges kémeknek, terroristáknak?
Nincs elég orosz kémbotrány már itthon?
Szijjártó angolnát meghazudtoló módon bújik ki a válaszok elől.
Az a baj, hogy nem vagyok képes végighallgatni ezt a rohadékot, egyszerűen nincs gyomrom hozzá.
De, úgy gondolom, hogy ammikor már a schengeni tagságunk megszűntetéséről beszélnek és a szavazati jogunk felfüggesztéséről, többek között a letelepedési kötvény 2 végett, akkor lehet, hogy fel kellene tennünk a kérdést magunknak, hogy biztos, hogy mindenki más a helikopáter és mi vagyunk a normálisak? Én nem tudom, hogy meddig lehet ezt húzni bűntetlenül.
Kérdező, ez egy szokásos hazugság. Semmiféle kémeknek nem nyitottak utat. Nincs megtiltva orosz állampolgárok belépése az országba, soha nem is volt. Egyszerűen odamennek a határátkelő helyhez vagy leszállnak repülővel, bemutatják a papírjaikat és jöhetnek.
Oroszországból most vízummal lehet beutazni. A vízumhoz kell:
"vízum kérdőív
útlevél
1 db igazolványkép méretű színes fénykép
utazási egészségbiztosítás
beutazás céljának igazolása
anyagi fedezet igazolása"
A Nemzeti Kártya, ami könnyített beutazási lehetőséget ad és ami miatt most megy a hiszti:
"Szükséges dokumentumok
érvényes úti okmány
lakhatást és megélhetést igazoló dokumentumok
tovább-vagy visszautazást költségeit biztosító anyagi fedezet meglétének
egészségbiztosítás meglétét igazoló dokumentum
tartózkodási célt igazoló okirat (foglalkoztatási jogviszony létesítésére irányuló előzetes megállapodás, foglalkoztatási jogviszonyt igazoló irat)"
Semmivel sem kérnek kevesebbet azonosításhoz, mint amikor vízumot igényel valaki a schengeni területre Oroszországból.
A különbség annyi, hogy most 21 napban van megszabva a hivatal eljárásának ideje, a vízumkérelmet 15-45 nap között bírálják el.
Köszönöm a 6-os válasznak, hogy rendet rakott a fejekbe.
Én se voltam ezzel tisztába, csak infomráció morzsák jutottak el hozzám.
Mostmár biztos, hogy ebben semmi kivetnivaló nincsen, és pusztám politikai céllal felkapták ezt az ügyet, hogy hasznot generáljanak belőle.
Gusztustalan ez a mai politika, olyan szinten megy a megtévesztés, hogy az ember már azt se tudja merre van fejjel előre.
Putyin utasítására.
Készült az Orosz Föderáció Kormánya megbízásából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!