Magyar Péterre, és a Tisza pártra lehet negatív hatással Vogel Evelin interjúja?
" Amúgy azt, hogy manipulatív, nárcisztikus, hataloméhes személy azt eddig is tudtuk mi is és a szavazó is. Ez nem változtat semmin sem."
És mégis van most már 2 millió szavazója.
( közvéleménykutatás szerint. ha jól hallottam a hírekbe )
Igen, ez a szomorú.
Úgy látszik, hogy erre van igény.
Amit az M1-en rendezett MP, nekem nagyon kiábrándító volt. Szinte az összes mszp-s, dk-s lózungokat csokorba szedte és szajkózta eszetlenül. Ez már lejárt lemez, a kutyát nem érdekli, ezért ment a süllyesztőbe a baloldal.
Jogvégzett emberként tisztában kellene lennie, hogy ha már a KSH adatokban nem hisz, akkor az Eurostadt adatait nézze már meg és csak utána okoskodjon.
Ma már az átlagember is tájékozottabb mint MP.
Pontosan az ilyen viselkedése miatt hiteltelen MP.
Kellemetlen kérdésnél viszont jó baloldali módon, rögtön áttér más témára, mondván, hogy az "embereket viszont jobban érdekli" címszóval másról kezd beszélni. Folyton tereli a beszélgetést. No ezek azok az emberek akik csak megvezetik a népet.
Evelin nem a Tisza pártot járatta le az interjúval, hanem MP igazi személyiségét világította meg.
A Tisza párt jobban tenné, ha keresne egy alkalmasabb, karizmatikusabb vezetőt, mert MP totál alkalmatlan. Egy politikus ennyi ellentmondásba nem keveredhet mint ő.
Akikkel a környezetemben beszéltem és rá szavaztak, bizony most értetlenül állnak, hogy hogyan tovább ezzel a kamugéppel. Egy szavát nem lehet elhinni, mert másnap tök ellenkezőjét mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!