Egyes fideszesek miért nem tudják hogy mi az a migráns?
8.
illetve most komolyan, mondjuk 2015 előtt használtad volna egy ír, román, német, ... személyre aki átköltözött hozzánk, hogy migráns? Szerintem egykezeden meg tudnád számolni azokat az embereket Magyarországon akik migránsként hivatkoztak volna egy osztrák nyugdíjasra aki áttelepült hozzánk, mert itt jobban megél.
A migránsokkal semmi baj sincs.
Az illegális migránsokkal viszont annál több.
Ezt meg a libsik nem értik.
13-as azért jobb lett volna beengedni őket mint hogy meg bírságolják az országot 200 millió EU-ra.
Én se értek egyet az illegális migrációval de azt a bírságot a mi adónkból fogják fizetni.
Ha törvénybe iktatom, hogy a rablás tisztességes, akkor attól az lesz?
Igen, az lesz minden gondolatmentes egyednek. A többi vérmérséklettől függően hülyeségnek, őrültségnek vagy gazemberségnek nevezné a helyzetet. A rablást pedig rablásnak.
Mert az, ha valaki a fenyőfát kőoroszlánnak nevezi, rohadtul nem érdekli a fenyőfát.
"Egyes libsik miért nem tudnak magyarul írni?"
Mert ők nem magyarok, hanem világpolgárok.
Szerintem simán megér annyit, hogy itt ne legyen belőlük.
Ebben a kérdésben abszolút a fidesz álláspontján vagyok, nem kell ide egy sem!
18.
Csakhogy a főnököd és a fidesz beengedte őket hiába hazudozza hogy nem engedte be!
szóval nem állja meg a helyét amit írsz ,akkor állná meg ha fidesz nem hazudozna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!