Na ez már tényleg sok! Miért van szüksége ekkora mértékű népszerűsítésre a Honvédségnek?
17,5 millió forintos szponzorációs szerződést kötött 2023 októberében a Honvédelmi Minisztérium alá tartozó HM Zrínyi Geoinformációs és Toborzástámogató Közhasznú Nonprofit Kft. a Hangos Szó Kft.-vel, ami a Nélküled című számért felelős Ismerős Arcok zenekar basszusgitárosáé, Galambos Nándoré és feleségéé. A zenekar a honvédelem, a Magyar Honvédség és a katonai hivatás népszerűsítésére végzett kommunikációs, marketing feladatokat.
Minek kell ennyire a képünkbe tolni a katonaságot?
De diktátor és a népe tolvaja.
Plusz tűzel vassal igyekszik elkerülni a számonkérést,számonkérhetőséget.
Gyurcsányal ellentétben, szerintem ov börtönben fog meghalni.
"ismét ez az idejétmúlt, egyáltalán nem hatékony intézmény?" Csak tippelek hogy ezalatt a honvédséget erted tekintve hogy erről volt szó eddig.
Mi az hogy ismét? mintha nem létezne 1848-óta valamilyen formában magyar hadsereg és persze azelőtt is. Hogy lehet egy ország haderejét ilyen kontextusban idejétmúltnak nevezni? Szerinted Az USA vagy bármelyik nagyhatalom hogyan tett szert ilyen befolyásra a világban? Nyilván elsősorban a mindenkori haderejüknek köszönhetik, es attol hogy Magyarország egy kicsi állam nem szűnik meg az értelme annak hogy hadereje legyen. Áruld el hogyan képzelsz egy hadsereg nélküli országot? Még a Vatikánnak is van haderje. Akiknek nem tűnt volna fel az egyik szomszédunkban éppen háború zajlik (igen europában a 21.században). Elképzelni se tudom hogy a tények ismeretében hogyan lehet értetlenül állni a toborzókampánnyal szemben. Azt is szeretem hogy mindenki biztonságpolitikai szakértőnek gondolja magát közben mi kis emberek alig tudhatunk valamiről de mégis ha ilyenfajta kampányolást látunk sejthetjük hogy nálunk nagyobb tudású emberek nem hiába döntöttek-e mellett.
"az egyik szomszédunkban éppen háború zajlik"
És ez ránk nézve szerinted jelent valamit abból a szempontból, hogy nekünk is be kéne avatkoznunk? Ami másra tartozik, majd elintézik ők egymás között, ehhez nekünk semmi közünk nincs és nem is lesz.
18-as természetesen vannak hatásai ránk vonatkozóan is, leginkább gazdaságiak. Azonban háborús veszélyhelyzetet emiatt fenntartani teljesen indokolatlan, minek utána egyetlen más szomszédos országban sincs ilyen.
Azt továbbra is tartom, hogy a közeljövőben nem fogunk háborúba keveredni. Magyarázd el, miért kéne? Mi nem fogunk senkire támadni, mivel is tennénk? Minket sem fog senki bántani, miért tennék, mit nyernének velünk a területen kívül, aminek manapság semmilyen jelentősége nincs, ha stratégiailag nem lenne fontos, de alattunk se olaj, se arany és tengerpartunk se nagyon vagyon. Más konfliktusaiba meg nem fogunk beavatkozni, döntsék el ők egymás között. Szóval hol lenne most ránk nézve háborús veszély, ezt egyáltalán nem értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!