Valaha is megbocsátható lesz azok bűne, akik a nemzet
jövőjét elvették, magyarul a Fidesz és akik
szándékosan , tettekkel hozzájárultak a hatalomban
tartásukért?
1/12 A kérdező kommentje:
Csak azoké, természetesen, akiknek van megbánni valójuk az Úr színe előtt.
Nem, és ezért van újra és újra antiszemitizmus a Szájerek, Deutschok, Poltpetik ellenében. A kis cionista körük tönkretett egy országot a profitért.
szept. 23. 20:43
Akik a nemzet jövőjét megpróbálták elvenni, akik ártottak ennek az országnak, akik kifosztották, szétlopták, azok épp most szenvedik el a már 14 éve tartó büntetésüket.
Amekkora kárt okoztak, még jó pár év kinéz nekik, mert azóta se fogták fel mit csináltak és cseppet sem változtak, ha "szabadulnának" a büntetés alól akkor pontosan ugyanúgy folytatnák tovább, mint tették 2010-ig.
Én soha, de soha nem fogok nekik megbocsátani. Sosem. Haláluk után sem. És egyszer sem fog felmerülni bennem hogy jó emberek voltak-e, mert gyalázatos tolvajok. És ez azokra a támogatóikra is igaz, akik pontosan tudják hogy mit csinálnak, és még így is támogatják. (nem az agymosott fidesz hívőkre gondolok, ők csak a propaganda áldozatai). Például az hogy egy volt barátnőm apja fideszes polgármester egy faluban, de közben azt mondja hogy nem szereti a fideszt, csak kell a pénz az soha nem lesz megbocsátható
Mégis miféle jövő lett elvéve?
szept. 23. 20:47
#5 Az övék, akik abból éltek, hogy a ballib kormány pénzelte őket a semmiért.
Hisz láthatod, az egyik legnagyobb panaszuk, hogy most munka alapú társadalmat céloznak meg kormányról - és nekik is dolgozniuk kellene.
szept. 23. 20:49
Az összes jövő. Az ország sorsa, mert ebből a pöcegödörből ahol vagyunk soha, vagy nagyon sokáig nem fogunk tudni kijönni, még ha egy nagyon jó kormány lenne hirtelen akkor sem
szept. 23. 20:49
#7 Mivel nem vagyunk pöcegödörben, így nekünk nem is kell kijönnünk belőle.
Hogy te mekkora rakás sz@rban élsz az már a te dolgod. Azt te gyártottad magadnak és neked is kellene kijönnöd belőle, csak láthatóan egyre nagyobbat gyártasz magad köré, mert már ki se látsz belőle.
szept. 23. 20:52
8. Mivan? Én igen jól élek állatorvosként dolgozom vidéken. Viszont vannak itt olyan emberek akik pár százezer forintból élnek meg és a hónap végére sokaknak én adok kölcsön. Vannak rokonaim akik tisztességesen dolgozó emberek akik szegények mint a templom egere. És jelenleg nincs rendes közlekedés, utak, járdák, iskolák, kórházak, óvodák, tanárok, orovosok, független TV, és körübelül semmi
szept. 23. 20:56
9, vagyok és azt elfelejtettem mondani hogy az adóforintjaim valakinek a zsebében vannak jelenleg, vagy egy szép villaként állják meg a helyüket
szept. 23. 20:57
Kapcsolódó kérdések: