Orbán Viktor miért nem mer kiállni vitázni Magyar Péterrel?
Miért küldené maga helyett inkább
valamelyik alkalmazottját?
Mindkét párt vezetőjének 40% körüli támogatottsága van és sok téma lenne, ami Magyarországot előre vihetné.
Miről, miért, és milyen minőségben kellene vitázniuk?
Ha én kihívnám vitára, szerintem velem sem állna ki, sem ő, sem egyetlen másik miniszterelnök sem.
Az egész Fidesz már milliárdokat költött Magyar Péter lejáratására, és akkor a nemzetrontó minielnök nem mer kiállni vitázni egy olyan magyar(!) politikussal, aki valós ellenzéki erőt képes felmutatni?
Vagy talán nem tartja méltónak magát Magyar Péterhez???
Kérdező!
Miért kellene kiállni vitázni Orbánnak Magyar Péterrel? Álljunk már meg!
Ha én egy bankban csak az igazgatóval vagyok hajlandó tárgyalni a kölcsönömről, akkor mi van? Jön egy alkalmazott és közli, hogy az igazgató úr sajnos nem ér rá, de én állok rendelkezésére, ha tetszik. Vagy mehetek máshová.
Tudom, hogy Magyar eléggé túlértékeli magát, de a realitásokat is figyelembe kellene venni. Legalább a híveinek.
"Tudom, hogy Magyar eléggé túlértékeli magát, de a realitásokat is figyelembe kellene venni. Legalább a híveinek."
Tehát ha az analógiád helyesen értelmezem akkor Magyar Péter Orbán Viktor viszonylatban egyenértékű azzal mintha egy mezei ügyfél verné az asztalt a bankban hogy ő az igazgatóval akar beszélni? Ez lenne a realitás?
47# Valahogy úgy. A mezei ügyfél is lehet egyébként igazgató valahol, a lényegen nem változtat: amit az alkalmazott el tud végezni, azzal nem az igazgató fog foglalkozni.
Ahogy a sportban is vannak súlycsoportok, és azon belül mérik össze az ügyességüket, erejüket, úgy a politikában is.
Magyar Péter ilyen szempontból sincs egy súlycsoportban Orbánnal.
48 - "Magyar Péter ilyen szempontból sincs egy súlycsoportban Orbánnal."
Valóban: Orbán vágósúlyban van, Magyar meg nem.
Orbánnak 36% hívője van, Magyarnak 43% rajongója...
Orbán lezüllesztette az országot Európa aljára, Magyar Péter meg majd felemeli.
Orbán a sötét múlt, Magyar Péter a fényes jövő!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!