Orbán Viktor miért nem mer kiállni vitázni Magyar Péterrel?
Miért küldené maga helyett inkább
valamelyik alkalmazottját?
Mindkét párt vezetőjének 40% körüli támogatottsága van és sok téma lenne, ami Magyarországot előre vihetné.
Magyar pillanatnyilag nagyobb bázissal rendelkezik mint Orbán.
Normális esetben ha ilyen esetben valakit kihívnak vitatkozni, akkor ki áll egy vitára.
Persze, csak ha nem egy gyáva senki...
Orbán nem egy bátor, egyenes jellem, nem fog meglepetést okozni azzal, hogy nem tesz eleget egy kihívásnak.
"Nagyon is bátran kiáll mindenhol az ország érdekében. Hogy Magyar Péterre nem pazarolja az idejét, és nem kíván vele egy színpadon megjelenni, azt teljesen megértem."
Ha ő nem pazarolja rá az idejét akkor miért pazarolja rá mindenki más az idejét a fideszen belül és a megafonban, m1 híradóba?
35 - Orbántól már nincs lejjebb!
Nem Magyar Péter rohasztotta le az országot 14 év alatt, hanem Orbán Viktor!!!
34# "Ha ő nem pazarolja rá az idejét akkor miért pazarolja rá mindenki más az idejét a fideszen belül és a megafonban, m1 híradóba?"
Én pl.azért, mert ráérek. Sokkal jobban, mint Orbán.
35# Nincs lerohadva az ország. De ha te úgy érzed, hogy 2010 előtt jobb volt, akkor legközelebb arra szavazzál, aki előtte kormányon volt. Vagy Magyar Péterre, akkor majd megtapasztalhatod, milyen, amikor egy ..... kormányoz. Én nem szeretném.
Már megtapasztaltam, és tapasztalom amikor egy illiberális morális hulladék kormányoz! Totál bezsongott a pasi, üldözési mániája van minimum!
Ideje váltani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!