Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A stréberekből általában...

A stréberekből általában liberális szavazó lesz?

Figyelt kérdés

A tipikus jó tanuló. Aki már görcsösen tolja a dolgokat. Benyel egy 4-est és máris szomorú lesz. Nyalizik a tanárnak, óra után is kérdezgeti. Nem tud lazítani, szórakozni. Az ő megtisztelő feladata, hogy a tanáriszoba és az osztályterem között oda-vissza cipelheti a naplót.

A világ minden második dolgára allergiás. Szemüveges, frufrus/göndör hajú, fehér bőrű és általában szeplős.

Figyelmezteti a tanárnőt, ha éppen elfelejtette a házifeladatot vagy a beígért dolgozatot. A rosszalkodó osztálytársakat beköpi.

Humán beállítottságúak, ezért a bűfészakokat ők töltik meg. Bölcsészek lesznek, esetleg valami "menedzser" szakra mennek, hogy később átlagos irodisták legyenek egy multinál. A lényeg, hogy a munkában inget, vagy legalábbis slim fit pólót tudjanak viselni.

Sokan még az egyetemi évek alatt kivasalják a hajukat és befestik lilára vagy zöldre. Némelyik megtanul lazulni és a romkocsmák törzsvendége lesz.

Lehetne még sorolni, de szerintem ebből már tudjátok milyen típusú emberekre gondolok.

Nekem minden ilyen ismerősöm Momentum aktivista vagy csak simán a szavazójuk lett. Persze azóta már lehet felszívta őket más párt, de maradtak ugyanúgy liberálisok.

szept. 21. 19:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
2: a Fidelitas-tagokról beszéltem, nem a szavazókról...
szept. 22. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!