A stréberekből általában liberális szavazó lesz?
A tipikus jó tanuló. Aki már görcsösen tolja a dolgokat. Benyel egy 4-est és máris szomorú lesz. Nyalizik a tanárnak, óra után is kérdezgeti. Nem tud lazítani, szórakozni. Az ő megtisztelő feladata, hogy a tanáriszoba és az osztályterem között oda-vissza cipelheti a naplót.
A világ minden második dolgára allergiás. Szemüveges, frufrus/göndör hajú, fehér bőrű és általában szeplős.
Figyelmezteti a tanárnőt, ha éppen elfelejtette a házifeladatot vagy a beígért dolgozatot. A rosszalkodó osztálytársakat beköpi.
Humán beállítottságúak, ezért a bűfészakokat ők töltik meg. Bölcsészek lesznek, esetleg valami "menedzser" szakra mennek, hogy később átlagos irodisták legyenek egy multinál. A lényeg, hogy a munkában inget, vagy legalábbis slim fit pólót tudjanak viselni.
Sokan még az egyetemi évek alatt kivasalják a hajukat és befestik lilára vagy zöldre. Némelyik megtanul lazulni és a romkocsmák törzsvendége lesz.
Lehetne még sorolni, de szerintem ebből már tudjátok milyen típusú emberekre gondolok.
Nekem minden ilyen ismerősöm Momentum aktivista vagy csak simán a szavazójuk lett. Persze azóta már lehet felszívta őket más párt, de maradtak ugyanúgy liberálisok.
1.
A múltkor még az volt a narratíva, hogy a Fideszesek mind analfabéta vidéki suttyók. Most hirtelen a jó tanulók is azok lettek?
AJVÉ, ebben az országban mindenki Fityiszes?
Egyáltalán nem.
Nem függ össze,hogy ki stréber vagy nem stréber.
Sokat befolyásol a szülő, környezet, család.
Liberális leginkább a végtelenül naiv , mimózalelkű emberekből lesz, akik burokban élnek és 2 méterrel a föld felett lebegnek.
A stréberek többségéből általában egy kibukott, megkeseredett jobboldali szélsőséges lesz, nem liberális.
Annak idelyén megelégedéssel tapasztaltam, hogy az általánost, "pedálozás" és s'ggnyalás segítségével nagyon jó jegyekkel végző stréberek felsőbb iskolában már az első évben elvéreztek. A "Tanérnéniletörölhetematáblát", és a "vihetemanaplót" ott már nem elég. És ott derült ki hogy seggh'lyék, sokszor még az alapvető ismereteket sem tudták. És alap nélkül nincs mire építkezni. A seggnyalási ismereteivel nem tudta megérteni a másodfokú egyenletet.
De miért vagy-vagy?
Nem mondta hogy fideszes. Pl én sem vagyok az. Egyformán vetem meg azt a szellemi holdudvart éa buta embereket akik rájuk szavaznak mint a kérdésben hellyel közzel leírt sztereotip figurákat. De minek ezek a mindenbe is polizikát látó sudribunko válaszok?
#9-nek:
A kérdező úgy tette fel a kérdést, hogy "liberális SZAVAZÓ". Tehát semmit nem láttam bele. Konkrétan azt láttam.
Tehát a politikát Ő keverte bele, a válaszom is ehhez a szinthez igazodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!