Az miért jó Magyarországon, hogy egy párt, ami 2/3-ot szerez, ekkora hatalma van?
Miért nem lehetett az alaptörvényt úgy megírni, hogy ne csinálhasson bármit az a párt, akinek 2/3-a van?
Őszintén megmondom(bár fiatal vagyok, abban az időben csak pár éves voltam) utána olvastam az első Orbán kormánynak, és ha nem is volt tökéletes, de egész jó időszak volt az a magyar politikában. Már akkor is voltak kisebb korrupciók, de szinte kimutathataglan a mai viszonylagokhoz képest. Most 2-3-al, nagyobb hatalommal semmit nem kormányoznak, csak a szűk kör érdekeit nézik.
Nem lehetett volna máshogy megírni a törvényeket? Ha lecseng ez az időszak, borzasztó negatívan fognak visszaemlékezni az emberek. A 2010 évek eleje óta fel tudtuk volna lendíteni a gazdaságot egy lengyel szintre, helyette meg inkább kilullogunk mindenki mögött.
Mielőtt a fideszesek nekem esnek: igen, a fidesz nem lett volna olyan rossz párt, ha soha nem 2/3-al kormányoznak.

Gyerek, te totál tétó vagy, vagy csak trollkodsz?

"Sosem fogunk nyugati szinten élni"
Ne is éljünk, ha olyan dekadenciát és puncifikációt eredményez, mint ami Nyugaton lett.
"itt is teli van hajléktalannal"
Mert sajnos még nincs diktatúra. Ha lenne, nyithatnánk olyan táborokat, mint Kínában az ujgur-táborok, ahol a hajléktalanokat normális emberré civilizálják.
"ázsiaival"
Az ázsiaiak civilizáltak. Még Nyugaton is a "model minority" (model kisebbség) néven hivatkoznak rájuk a közemberek. Nem lopnak, nem erőszakolnak, nem térítenek, csak dolgoznak, mint a güzü. Példát vehetnénk róluk.

“Svédországban a gyerekek többsége Youtube-sztár akar lenni, míg Magyarországon orvos?”
Persze…😂 Ha orvos is lesz belőle, megy ki az EU, UK vagy USAba…

xD Na ez is ritka, hogy a komcsi (fideszes) bevallja, hogy visszasírja a Kádár rendszert🤣
Amivel nem lenne annyira gond, HA, mégegyszer, HA nem KONCSIZNÁNAK 0/24.-ben…
Bár az is lehet ezzel próbálnak kompenzálni🤡🤣

"amiknek forgalmazását nem felügyeli diplomás gyógyszerész"
És ezt meg is csinálta a Fidesz. Nem kell már patikába gyógyszerész.

"A Nyugat bebizonyította, hogy a nagy demokrácia nem működik:"
A 3000 éves történelem pedig bemutatta azt, hogy a diktatúra végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!