Ha most lenne valasztás a Mi hazánk bejutna a parlementbe vagy M. P. azt is kicsinálta?
Én nem vagyok MiHazánkos, életemben nem tudnék ezekre szavazni, de abban van valami félelmetes és ténylegesen félelmetes, hogy egy olyan fazon csinálja ki a teljes magyar ellenzéket, aki 20 évig abban a pártban ült, akinek az ellenzékét most kicsinálják.
Emlékszem, valamikor tavaly, ilyenkor, úgy nyár végén, vagy ősszel, volt egy öltözői pletyka, amit több helyről is hallottam, miszerint a Fideszben komoly vita van, hogy van-e szükség egyáltalán ellenzékre ebben az országban, kell-e ellenzék. Ez azt jelenti, hogy volt, aki szerint ma nincs szükség Magyarországon ellenzékre. Lehetséges, hogy Magyar Péter bevégeztette ezt a munkát.
Kik között? Hol? Országgyűlésben nem volt, önkormányzatokban sem. Párttag volt egyáltalán? Ő egy nagyon kis hal volt abban a közegben.
Ami viszont tény, a választási törvényt a mihasznák javaslatára változtatta meg a fidesz. Kinek az érdeke volt ez? Nem a mihasznáké, hiszen be sem jutottak a közgyűlésbe. Köztudott, hogy mindig a fidesz ügynökök nyújtják be a fidesz számára kínos ugyanakkor hasznos törvény javaslatokat. Volner János pl, vagy most a mihasznák borzalom. Ami egy fidesz csicska párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!