Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy újabb...

Mit szóltok hozzá, hogy újabb történelmi mélypontra süllyedt a születésszám? Eszerint a Fidesz családtámogatásai mégsem működnek?

Figyelt kérdés

[link]

Megjegyzem miért is működnének? Régebben meg tudtad venni az ingatlant a családalapításhoz saját pénzből, most annyi változott hogy az a pénz már csak egy önerőre elég, viszont horror magas hitelt tudsz mellé felvenni, aminek egy részét talán elengedik majd valaha a sokadik gyerek után.

Nem tudom ez miért motiválná a fiatalokat gyerekvállalásra. Eleve van egy ilyen vezérelv, hogy csak akar vállalunk gyereket hogy ha már megvan a SAJÁT lakás, ami nem azt jelenti hogy még 30 évig a banké és törlesztőt kell fizetni. Hanem azt hogy hitelmentes.

Szóval ilyen szempontból azt lehet mondani, hogy a mai fiatalok felelősségteljesen, hogy pucér seggre nem vállalnak gyereket.

A Fidesz miből gondolta, hogy a hitelcsapda majd meghozza a fiatalok kedvét a gyerekvállaláshoz?

szept. 14. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Hazugság, hogy most 60 ezer körüli, 80 ezer fölött van.

Azt meg tudod mondani, hogy Gyurcsány idején mekkora volt a gyerekvállaló korú népesség (18-40 év) száma és mennyi most?

szept. 14. 14:06
 12/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

ma 13:56

Leírtam a számokat, nem tudom, mi rajtuk az ökörség.

A "darabszámot" meg felejtsd már el, leírtam az első válaszomban is, hogy több ember értelemszerűen több gyereket vállal kisebb gyerekvállallási kedv esetén is, ezért van a születészSZÁMban csökkenés. A termékenység azonban javult az előző két ciklusban (és egyszer Gyurcsány alatt is).

szept. 14. 14:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Azorbán nagyon elcseszte ezt a gyerekvállalást a focimániájával, ha focimeccs van a fociőrültek a TV-re tapadnak nem az asszonyra. :))))))))
szept. 14. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Szülnek gyereket a magyarok, csak külföldre ti szerencsétlenek.

Miért akarnám hogy magyar legyen a gyerekem ha ausztriai kórházban is megszületethet és sokkal jobb oktatást és fizetést kao majd itt? :D

szept. 14. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!