Eddig is ilyen rettentő sok ázsiai volt Budapesten?
Zuglóban lakom már 2 éve, előtte is rendszeresen jártam Pestre és az igaz, hogy amióta az eszemet tudom, mindig láttam ázsiaiakat a fővárosban, de az elmúlt években rengeteget látok. Nem utálom őket, ez tényleg csak egy megállapítás, de ma is összesen két kilómétert sétáltam a környéken, alig találkoztam pár emberrel, de abból 5-6 ázsiai volt.
Betelepítették őket, vagy maguktól jönnek? Eddig is ilyen sokan voltak itt, csak nekem nem tűnt fel? Nem lesz ebből nekünk bajunk?
"odább álltak"
Hova odább? A külső kerületekben több ázsiai arc jön szembe mint magyar. Panelban élek, csomó kínai név van a kapucsengőn és sok magyar is kínaitól bérel.
#16 "A 2022-es népszámlálás adatai szerint 18 154 kínai állampolgárságú személy élt Magyarországon.[4] Tényleges létszámukat a becslések többnyire magasabbra teszik, mint a hivatalos források" *Wikipédia
Ezért írtam 30 ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!