Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eddig is ilyen rettentő sok...

Eddig is ilyen rettentő sok ázsiai volt Budapesten?

Figyelt kérdés

Zuglóban lakom már 2 éve, előtte is rendszeresen jártam Pestre és az igaz, hogy amióta az eszemet tudom, mindig láttam ázsiaiakat a fővárosban, de az elmúlt években rengeteget látok. Nem utálom őket, ez tényleg csak egy megállapítás, de ma is összesen két kilómétert sétáltam a környéken, alig találkoztam pár emberrel, de abból 5-6 ázsiai volt.

Betelepítették őket, vagy maguktól jönnek? Eddig is ilyen sokan voltak itt, csak nekem nem tűnt fel? Nem lesz ebből nekünk bajunk?

szept. 13. 13:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Elvileg Orbánék családegyesítés címén betelepítettek kb. 100 ezer kínait 2010-től, és mások is jöhetnek kisebb számban, pl. vietek. Ezek nyilván nagyrészt Budapesten lehetnek, ahogy kedvenc zsidó honfitársaink is.
szept. 13. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
A magyarok is Ázsiából verődtek ide.
szept. 13. 14:20
 13/18 anonim ***** válasza:
43%

"odább álltak"

Hova odább? A külső kerületekben több ázsiai arc jön szembe mint magyar. Panelban élek, csomó kínai név van a kapucsengőn és sok magyar is kínaitól bérel.

szept. 13. 14:24
 14/18 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
82%
Maguktól jönnek, és igen, érezhetően többen vannak, de sok közülük már sokadgenerációs, full magyar. Illetve sok a turista is a belvárosban; most már nem csak japánok jönnek, hanem kínaiak és koreaiak is.
szept. 13. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Hűha, él Magyarországon 30 ezer 1.,-2. generációs kínai, az aztán nagyon sok!
szept. 13. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
15, 100k
szept. 13. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
Mit nem adnék érte, ha az összes cigányt elcserélhetném kínaira
szept. 13. 18:05
 18/18 anonim ***** válasza:

#16 "A 2022-es népszámlálás adatai szerint 18 154 kínai állampolgárságú személy élt Magyarországon.[4] Tényleges létszámukat a becslések többnyire magasabbra teszik, mint a hivatalos források" *Wikipédia

Ezért írtam 30 ezret

szept. 13. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!