Fogyasszunk kevesebbet,vegyünk kisebb kocsit,és öltözzünk fel odahaza. Mi ebben a rettentően furcsa?
Azért, mert azért volt rendszerváltás,hogy az emberek ugyanúgy éljenek, mint a szociban, 28 négyzetméteres panelekben lakjanak, pulóverben aludjanak és Kispolákklal járjanak.
Nekem az a komfortos, ha otthon rövid ujjúban lehetek és a hűtőt kinyitva bőség tárul elém, nem csak egy vaj meg egy lekvár.
Illetve, kényelmes, utazóautóval utazhatok, amiben elférek és bevásárolni betudok vele.
Az baj ez újdonság itt a városban is természetesnek veszik a kocsi forgalmat
Pedig már mindenhol szinte csak áru forgalom van meg tömegközlekedés.Nézetek ázsia filmeket abba régen is mennyien menek át a zebrán meg hány kocsi várakozik.
2/ Csak erre:
Önmagában ezek a gondolatok nem ördögtől valóak,csak ugye mostanában nem volt divat ilyeneket mondani,és főleg nem nagyon lehetett hallani a köznapokban sem.Mert nem menő!!Pedig nézzük csak meg hogyan éltek elődeink...hát így, és tegyük a szívünkre a kezünket,ezért tudják sokan mind a mai napig a fiatalokat is támogatni,akik ma sokszor "túlfogyaszásban" élnek.
Kérdem én mi lett volna,ha elődeink is a túlfogyasztást hajszolták volna egy életen át?Hol tartanának most?
Széttárnák a kezünket,és közölnék:"Sajnos nem tellett rá fiam!"
Én már el is kezdtem edzeni a szervezetem a szebb jövőre. Kevesebbet eszem, csak vizet iszom. Este már nem kapcsolunk elektromos eszközöket. A mama féle dunyhát vettem elő. Nap közben kabát. A fűtést így visszaveszem/lekapcsolom.
A fürdés most heti 1, ami bőségesen elegendő. A wc-t sem kell minden használat után lehúzni. Vizelés után például egyáltalán nem.
Hajrá MZP! 💙
igaza van,
ha nincs pénzed, akkor ne akarj luxusban élni, ha van rá pénzed, akkor ne várjál rá állami támogatást!
Mindenesetre kell erről beszélni,mert már más idők jönnek.
Lehet sokan látják ezt,de csak nagyon kevesen akarnak ebbe belegondolni.
Hivatalosan állandóan mindíg minden növekszik,de meddig.?
A csúcs után meg általában lejtő jön,legalábbis a fizika törvénye szerint.
A Covid mindent átírt mára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!