Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eddig is ilyen rettentő sok...

Eddig is ilyen rettentő sok ázsiai volt Budapesten?

Figyelt kérdés

Zuglóban lakom már 2 éve, előtte is rendszeresen jártam Pestre és az igaz, hogy amióta az eszemet tudom, mindig láttam ázsiaiakat a fővárosban, de az elmúlt években rengeteget látok. Nem utálom őket, ez tényleg csak egy megállapítás, de ma is összesen két kilómétert sétáltam a környéken, alig találkoztam pár emberrel, de abból 5-6 ázsiai volt.

Betelepítették őket, vagy maguktól jönnek? Eddig is ilyen sokan voltak itt, csak nekem nem tűnt fel? Nem lesz ebből nekünk bajunk?

szept. 13. 13:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%

A 2000-es években volt a legtöbb

De mivel a MocskoSorbán elkezdte megadóztatni őket (illetve behajtani az adókat) odább álltak.

szept. 13. 13:18
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Eddig is sok volt, de egyre több van.
szept. 13. 13:18
 3/18 anonim ***** válasza:
35%
Sok volt és több lesz. Orbán simán kiárulja magyarországot nekik.
szept. 13. 13:20
 4/18 A kérdező kommentje:
#1 az nem adóztatás, hogy kedvezményesen építhetnek aksigyárat és még dolgozókat is ázsiából hoznak.
szept. 13. 13:22
 5/18 anonim ***** válasza:
26%
2022-2023 környékén még csak a belvárosban, ma már a külvárosokban is egyre jellemzőbbek, igen. És a helyzet rohamosan változik, még pár év és alap lesz, hogy idegenhez angolul fogunk szólni.
szept. 13. 13:23
 6/18 anonim ***** válasza:
36%
#5 Már aki. Én biztos nem fogok a kínaiakhoz angolul szólni. Ha Magyarországon akarnak élni, tanuljanak meg magyarul!
szept. 13. 13:25
 7/18 anonim ***** válasza:
58%

Nem most, hanem 2010ben

szept. 13. 13:28
 8/18 anonim ***** válasza:
48%

6.

ja csakhogy kínai boltban vásároltam nemhogy magyarul nem tudtak angolul is csak az egyik

szept. 13. 13:43
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Erős akcentussal de sokkal inkább megtanulnak mint az itt élő amerikaiak, vagy osztrákok. Utóbbiak 50 éve Magyarországra járnak vásárolni és még annyit sem bírnak kinyögni egy boltban hogy Jó napot kívánok!

szept. 13. 13:50
 10/18 anonim ***** válasza:
71%

Hát igen, Kína gyarmata lettünk. Budapest sajnos a kínaiak európai főhadiszállása lett. Ami azt jelenti, hogy felvásároltak maguknak mindent és telepüknek be, és egyre többen lesznek, miközben a magyarok szorulnak ki az agglomerációba, így maga a város az egyre inkább ázsiaibb lesz.

Ha nem tetszik, akkor el lehet innen menni. Igazából nincs más választás. Vidéken még vannak magyar városok, de Nyugaton sincs ennyi ázsiai közel sem, viszont török az több van.

szept. 13. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!