Már Budapest sem olyan biztonságos mint pár éve, ha egyszer 20 ezer forintért megvernek és kirabolnak a romák, ha nem vagy erős fizikumú?
Én életerős, átlagos méretű és tömegű 30-as férfi vagyok, de este 10 után én sem érzem biztonságba magam Kőbánya-Kispest metróállomás környékén, ahol át kell szállnom amikor jövök haza a városból. Nagyon rosszarcú emberek ólálkodnak, és ahogy olvasom a friss híreket, egyre agresszívabbak.
Csak én érzem így, én vagyok beszari, vagy Budapesten valóban hanyatlik a közbiztonság?
Eleve egy olyan városról beszélünk ami az ország lakosságának 5-öd részét adja. Nyilván nagy számok törvénye alapján lesznek bűnesetek, mint bárhol a világban.
Vannak zűrös részek, mint a Népliget, ahol sajnos valóban nagyobb az atrocitás esélye, de ettől még a város nagy része amennyire lehet biztonságos.
46 éves Budapesti férfi vagyok. Budapest alapvetően biztonságos város. Az éjszakai élet is sokkal nyugisabb mint a 90-es években.
Természetesen vannak gáz helyek. Az említett Kőbánya kispest végállomás is ilyen, de az sem vészes a 90-es évekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!