Már Budapest sem olyan biztonságos mint pár éve, ha egyszer 20 ezer forintért megvernek és kirabolnak a romák, ha nem vagy erős fizikumú?
Én életerős, átlagos méretű és tömegű 30-as férfi vagyok, de este 10 után én sem érzem biztonságba magam Kőbánya-Kispest metróállomás környékén, ahol át kell szállnom amikor jövök haza a városból. Nagyon rosszarcú emberek ólálkodnak, és ahogy olvasom a friss híreket, egyre agresszívabbak.
Csak én érzem így, én vagyok beszari, vagy Budapesten valóban hanyatlik a közbiztonság?
És nézd meg mi van a német nagyvárosokban....
Wir schaffen das !!! Jájá
Budapest legalább 35 éve nem biztonságos.
De lehet, hogy előtte sem volt az, csak arról nincsenek ismereteim.
Mi van a német nagyvárosokban?
Az "on road safety" index alapján sokkal jobb a helyzet mint itt.
"megvernek és kirabolnak a romák"
nem vagyok érintett de ez is egy nagyon rosszindulatú kérdés, nem csak roma bűnözők vannak Ha nem roma rabol ki akkor, mi van ?
Ezt a problémádat jelezd talán Don Pintér főbelügyér felé.
A közbiztonság az ő asztala még Budapesten is.
Mond el neki, hogy ne a diákokat és a tanárokat abuzálja a telefonjuk miatt, hanem tartson rendet a KÖKIn.
5-os!
A Mi Hazánkosok szerint olyan nincs. Fehér ember sosem bűnös. :)
Ő is forduljon bizalommal a belügyminiszterhez. A Csalás, lopás, rablás mind hozzá tartozik.
"A Mi Hazánkosok szerint olyan nincs. Fehér ember sosem bűnös. :)"
Nekem elkerülte a figyelmemet ahol ezt nyilatkozták, de fordított esetben sem mosdatnak bűnözőket a hovatartozásuk miatt. (Pl., Cozma biztos cigányozott. By: Mohácsi Vé.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!