Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Milyen konyhából...

Fideszesek! Milyen konyhából ennétek szívesebben? Ahol ott feketéllik a penész a plafonon, vagy ahol zsírra tapadt fekete por van a plafonon?

Figyelt kérdés
szept. 9. 22:02
A kérdező szavazást indított:
Penész
Zsírra tapadt por
12 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

igen a penést az nagyon jó!

most ettem pápusztai sajtot finom

szept. 9. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ne a plafont egyed b+!
szept. 9. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
13%

Szívem szerint olyanból ahol rendesen takarítanak.

Igazából ezért nem lennék szomorú ha a Fidesz kikapna a választásokon, hogy végre lássa a sok ellenzéki is, hogy nincs az a messiás aki miatt az átlag magyar majd becsületesebben, keményebben fog dolgozni.

Aki most elnyomva érzi magát, nem tud boldogulni, tisztességesen dolgozni itthon annak rossz hírem van, akkor se fog tudni ha leváltják majd a Fideszt.

szept. 9. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Magyar Konyhába Magyar Pétert! 🇭🇺
szept. 9. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

#3 Elméletben jó ez - veszítsen a fidesz és akkor majd abból tanulnak - de tanultak abból ami 2002 után következett?

Kell neked, hogy megint mindent eladjanak, tönkretegyenek és még több időbe teljen helyrehozni, ráadásul az illegális migrációnál már helyre se lehet hozni, ha hagyod, hogy beengedjék őket.

Emlékezz vissza mi volt 2002-t követően. 2006-ra a szemét is kilopták az embereknek, már eltagadni se lehetett a sok áremelést, csődöket, és mégis újra megszavazták gyurcsányékat. Aztán sokan még 2010-ben is.

Volt egy rokonom, az 2006-ban a szokra szavazott az első fordulóban, utána beszélgettünk. Kérdeztem mikor emelkedett jobban a fizetése (minimálbérért dolgozott) 2002 előtt vagy az után? Mondta, hogy előtte.

Kérdeztem kapott-e támogatást a gyerekeire? Mondta, hogy 2002-ig kaptak a 2 gyerekre családi adókedvezmény, azt azóta a szocik eltörölték.

Kérdeztem, hogy a munkanélküliség hogy alakul a közelükben? Mondta, hogy 2002 előtt jobb volt, azóta sokan nem találnak munkát, a testvére férje is csődközelbe került a vállalkozásával.

Sorra kérdeztem egy csomó dolgot, mindnél ő maga hozta ki, hogy a fidesz alatt volt neki jobb.

Megkérdeztem, hogy ezek után kire fog szavazni a második fordulóban? az mszp-re. Mert akkor is őket szereti jobban.

Azt hiszed változna ez ha most hagynád 4 évig megint a ballibeket garázdálkodni?

szept. 9. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
13%

A szomorú az, hogy egy jelentős réteg agyhalott, aztán bármi történik azért úgyis a másik oldal a felelős, akkor is ha amúgy semmi közük az egészhez. Szóval jó eséllyel nem tanulna nagyon sok ember abból se ha hirtelen kiderülne, hogy az ellenzék még így se tudja csinálni. De azért csak lennének olyanok is akik nem teljesen hülyék, mert felnőtt egy generáció akinek nincs tapasztalata arról, hogy milyen is volt amikor még "becsületes" kormányunk volt.

szept. 9. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Tök mindegy, mi van a plafonon, nem onnan eszünk, ez az egész egy műbalhé.
szept. 10. 07:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Amelyikben jobban főznek.
szept. 10. 07:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahol van narancs is ...🍊
szept. 10. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!