Fideszesek, mit szóltok Bese Gergő NER-Sztárpaphoz?
Továbbra is támogattok egy olyan pártot, amit tele van hasonlókkal?
Karmelitát, megafont és a pesti srácokat is megáldotta, ki tudja hányszor…
Én meleg vagyok. Szégyen. És nem azért, mert ő is más kapura játszik. Mert az az ő dolga. Mint ahogy, én sem állok ki dobot ütve hirdetni, hogy milyen a szexuális beállitottságom és vágyaim.
De amilyen állásfogalása volt a melegekkel kapcsolatban, az saját maga és a közösségének a szembeköpése.
Szájernál is ugyanezt gondoltam, azt a storyt Alföldi Róbert kommentelte nagyon korrekten, amivel énis hasonulni tudok. - Szájer egy okos, szakmáját tekintve elismert ember volt, talán még most is az, és arra kényszerült, hogy öregségére egy csatornán pucéran kényszerült lecsúszni, szökve a hatóságok, és a belőle kikerekdő társadalmi botrány elől.
Mindez miért? Mert egy olyan politikai eszmének volt a támogatója,ötletgazdája, ami a saját életönazonosságával nem volt összhangban.
Kit köpött szembe? Nem engem, mert nem érdekel, hogy kivel mit csinál. Hanem saját magát. Ott ő akkor az egészen, nem a rendőrség, meg a sajtó elől szökött, hanem saját maga elől!
Erről az Atyáról ugyanez a véleményem!
Ez nem atya, hanem egy sunyi, álszent, homoszexuális pap!
Az Atya csak az Úristen lehet!
A Fidesznél ez elvárt. Lásd Szájer, Szijjártó, és most ez a pap is. Ki tudja még hányan akikre még nem rágott be a főnök és ezért leplezi őket.
Bezzeg az nem gond ha a speciális igényű gyerekek iskola nélkül maradnak, az belefér a nagy hazafias, családbarát kúrmányunk elveibe. A lényeg legyen mit lopni. Az hogy tönkrement az oktatás, az egészségügy, a tömegközlekedés, egész európa rajtunk röhög kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!