Kire szavaznál most?
Figyelt kérdés
Országgyűlési választás.2024. szept. 6. 17:11
A kérdező szavazást indított:
Fidesz-biztos szavazó vagyok!
Tisza-biztos szavazó vagyok!
Fidesz-de nem biztos, hogy elmennék szavazni!
TISZA-de nem biztos, hogy elmennék szavazni!
Más-biztos szavazó vagyok!
Nem szavaznék!
49 szavazat
1/23 anonim 

válasza:

Csak a Fidesz. Az ellenzék úgy akarná megoldani az Egészségügy kérdését, hogy elprivatizálná. Annál még a mostani helyzet is jobb, mint hogy itt is az legyen, mint Amerikában.
2/23 anonim 

válasza:

#1 Bezzeg a Fidesz hogy megépitette már a megigért budai szuperkorházat és rendbetette az egészségügyet az elmúlt 14 év alatt... Ohh wait?!
3/23 anonim 

válasza:

Fidesz privatizálta, magánegészségügybe tereli a népet. Az állami már nagyon sok helyen nem müködik. Igy sokan kénytelen magánba menni.
4/23 anonim 

válasza:

5/23 anonim 

válasza:

#1 Az összes magánkorház NERes. Novák Katinkától kezdve a Wabereresig.
7/23 anonim 

válasza:

Nem vagyok biztos szavazó , de most a Tiszára.
8/23 anonim 

válasza:

Mosta Tiszára,de nem vagyok elkötelezte egyikpárt iránt sem.
9/23 anonim 

válasza:

Nem vagyok biztos szavazó mindig arra szavazok vagy épp nem szavazok aki az adott pillanatban szimpatikus
10/23 anonim 

válasza:

#4 Te hiszel a balliberális hvg-nek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!