Az EU Európai Egyesült Államokká akar válni. Épp ideje, hogy kilépjünk ebből a cirkuszból?
Figyelt kérdés
Alternatíva lehet számunkra a BRICS.szept. 6. 12:17
1/9 anonim válasza:
Én támogatom, hogy kilépjetek belőlünk, nem fogtok hiányozni.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 Csak hogy ti vagytok kevesebben. Csendben kellene maradni, vagy pedig el kell költözni nyugatra.
szept. 6. 12:19
3/9 anonim válasza:
"Alternatíva lehet számunkra a BRICS."
Ha számotokra alternatíva, akkor irány pakolni a bőröndöt, jó utat!
4/9 anonim válasza:
Támogatom az Európai Egyesült Államokat, csak jól járnánk vele.👍
5/9 anonim válasza:
Mi 82 millióan vagyunk kérdező, ti 2 millióan.
Szevasztok!
6/9 anonim válasza:
Én örülnék annak ha Európai Egyesült Államok lenne. Bár mondjuk egy nyelven kellene beszélni hozzá ami egyeseknek lehet nehéz lenne. Illetve most nem lenne éppen a legjobb szórakozni ezzel mert eleve Ukrajnába háború lesz. De 2034-ben szerintem már nem lesz. Tehát remélem addigra a Tisza, DK, MMN, Momentum vagy ezeknek az utód pártjai hatalomra kerülnek megtanítanak mindenkit kötelezően Angolul kb folyékonyan utána megalapítjuk együtt az Európai egyesült államokat és a mi területünkből is egy fejlett terület lesz ez által.
7/9 anonim válasza:
Támogatom az Európai Egyesült Államok megszervezését.
Minden szempontból jólenne nekünk.
8/9 anonim válasza:
"Minden szempontból jólenne nekünk."
Ja, több travi meg migráns aztán k_rva jót tenne.
9/9 anonim válasza:
8, miután egy meleg pap megáldja az irodád, hidd el, hogy máshogy fogod ezt látni, kevésbé lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!