Akkor ha nem létezne Tisza párt, akkor kire szavaznál?
Ha van Tisza, ha nincs, ha esélyes kormányt váltani, ha nem, én akkor is a Mi Hazánkra szavazok.
#csakamihazank
#14: magyarul a fideszre. MHM-nek sosem lesz esélye, mert a fidesz farvizén evez, erősen odahúz meg full konteós, nem normális az összes képviselőjük. Na meg előszeretettel hazudoznak, bár ez politikusi véna biztos.
#csakamihazank = #csakafidesz
14/
Közük nincs a fideszhez.Az meg,hogy te mit tartasz konteónak a te dolgod de már rengeteg dolog megvalósult az állítólagos konteókból de most nem mihazánk szinten értem hanem globálisan de az,hogy te ezt nem veszed észre az egy jó példa ,hogy az agyadat már kellőképpen kimosták.
"ha nincs szerencsénk kiderülhet az is, hogy manipulatív személyiség"
Mondjuk ez MP-ről már hónapokkal ezelőtt kiderült.
Egyetértek, már vagy 3-szor elpusztult a bolygó, ahogy a mihazánkosok elvtársai megjósolták.
Nem értem, hogy miért nem látják be az emberek, hogy nem azért fogják az oroszok pártját, mert a fidesz mondta nekik. Nem azért kapnak fideszes média felületet, mert a fidesszel vannak.
Csak ők tök véletlenül direkt azt csinálják, akkor és ahogy a fidesznek szüksége van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!