Hogy faluhelyen mennyien szavaznak a TISZA pártra, azt nem lehet tudni, mert nincs szavazás.
Azt lehet tudni, hogy a június 9-i EP választáson mennyien szavaztak a TISZA pártra; akár szavazókörönként, akár teleülésenként, akár vármegyénként, akár országosan.
A Nemzeti Választási Iroda honlapjáról letölthető pl. az EP választás végleges településenkénti eredménye is: [link]
A letöltött táblázatban füzetlaponként vannak a vármegyék települései, és a településnevek mellett szerepel a települések közigazgatási besorolása is (a közigazgatási besorolás szerinti község a köznyelvben falu); képrészlet: [link]
Egyszerű összesítéssel készítettem egy kigyűjtést, hogy az egyes vármegyékben hány településen szavaztak adott százaléktartományban a TISZA pártra: [link]
Hogy mit tartasz soknak, azt nem tudom.
( ≡ Az 5-ös választ írtam. (01:22)
Az utolsó előtti mondat [Egyszerű összesítéssel készítettem egy kigyűjtést, hogy az egyes vármegyékben hány településen szavaztak adott százaléktartományban a TISZA pártra:] nem pontos, pontosan így helyes: [Egyszerű összesítéssel készítettem egy kigyűjtést, hogy az egyes vármegyékben hány községben (azaz, faluban) szavaztak adott százaléktartományban a TISZA pártra:] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!