Mit szóltok hozzá hogy már 130 ezer Magyar dolgozik Ausztriában? Fideszesek szerintetek mi lehet ennek az oka?
Azt, hogy nem valós szám. Ennél valószinűleg sokkal magasabb számok vannak a valóságban, mivel azon személyek, nem számitanak bele a statisztikákba, akiknek még van magyar bejelentett lakcime.
Nem kellene tonnaszámra behozni az ázsiai migránsokat az országba, ha ilyen "kicsi" számok lennének validak.
A TAJ adatok alapján, olyan 1,5-2 milla emberről beszélnek az egészségügyben, mármint, akik ténylegesen külföldön dolgoznak. Ezt nem én mondom, hanem azok, akik látják a TAJ adatokat.
Jéé, sok magyar dolgozik egy olyan országban, ahol 2x-3x annyit lehet keresni! Hát beszarok, nem is gondoltam volna, hogy ilyen lehetséges, hogy mik vannak!
"Ennél valószinűleg sokkal magasabb számok vannak a valóságban, mivel azon személyek, nem számitanak bele a statisztikákba, akiknek még van magyar bejelentett lakcime."
Honnan veszed, hogy így van?
"A TAJ adatok alapján, olyan 1,5-2 milla emberről beszélnek az egészségügyben, mármint, akik ténylegesen külföldön dolgoznak. Ezt nem én mondom, hanem azok, akik látják a TAJ adatokat."
Hol lehet ezeket a TAJ adatokat megnézni?
3, Onnan, hogy tudom, hogy hiába dolgozok külföldön 10 éve és élek kint életvitelszerűen, mivel családi okok miatt megtartottam a magyar lakcimkártyám én nem számitok országelhagyónak.
Van egy családi ismerősünk, aki eü-ben, részint ápolóként részint adminisztrátorként dolgozik kétállásban, tőle tudjuk ezeket a számokat, mert a hivatalos adatok nem nyilvánosak.
DEHOGY vannak határközelben.
Több ismerös jár Pécsröl Bayernbe betegápolónak, két hetet ott vannak, két hetet MO-on.
"Onnan, hogy tudom, hogy hiába dolgozok külföldön 10 éve és élek kint életvitelszerűen, mivel családi okok miatt megtartottam a magyar lakcimkártyám én nem számitok országelhagyónak."
De itt nem országelhagyókról van szó, hanem külföldön dolgozókról. Ha magyar állampolgárként külföldön vállalsz munkát (hacsak nem feketén), akkor bele számítasz abba a 130 ezerbe. A 130 ezer nem a magyar kormány st
statisztikája, hanem az osztrák kormányé.
"Van egy családi ismerősünk, aki eü-ben, részint ápolóként részint adminisztrátorként dolgozik kétállásban"
De a TAJ-adatokból hogyan derül ki, hogy ki dolgozik külföldön és ki idehaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!