Támogatnád hogy a legtöbb bolt zárva legyen vasárnap?
Figyelt kérdés
Nyugat-Európában ez a trend.szept. 4. 18:24
11/15 anonim válasza:
Nem támogatom, túl sok az ember, bármikor szükség van ételre vagy italra.
12/15 anonim válasza:
Vállalom a lepontozást, én támogatom. Nemcsak azért, mert dolgoztam eladóként, hanem mert a héten 6 nap bőven elég lenne, hogy az ember előre tervezze az élelmiszer és háztartási készletét. Vasárnapi műszakjaim alatt láttam a sok hobbivásárlót, akik csak lézengtek a boltban, hogy ne kelljen otthon ülni. A végén a kosaraban szinte csak csipszeket, kólákat, energiaitalokat és édességeket láttam. Én a húspultban dolgoztam, szinte nem is volt vasárnap forgalmam, amiért érdemes lett volna bemennem, sokszor kellett helyette alibimunkát csinálgatnom.
A dolgozók is megérdemlik, hogy vasárnap otthon pihenjenek.
13/15 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, a boltoknak még ünnepnapokon is nyitva kellene lenniük.
14/15 anonim válasza:
Túlélném, ritkán van olyan, hogy vasárnap hirtelen kotonra, kólára vagy egy fél kiló kenyérre van szükségem, ha igen előtte is ki tudom találni és megvenni. Én nem sajnálom a kereskedelmi dolgozóktól a vasárnapot - bár lehet sokan közülük inkább bejárnak vasárnap a pénzért.
15/15 anonim válasza:
#3: Érdekes, Németországban sincsenek nyitva a boltok vasárnap, mégis mindenki meg tudja oldani és nem sivákolnak, hogy jaj de mi lesz ha épp kell valami és nincs otthon. Amúgy meg nagyon sok embert érint, nem csak a pénztárosokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!