Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok, ha a gyerekek...

Mit szólnátok, ha a gyerekek utáni kapott pénzt tanulmányi átlaghoz kötnék?

Figyelt kérdés

Ezzel szerintem talán elérhetnék, hogy a szülő tanulásra ösztönözze a gyereket. Nem 4 felettire gondoltam, csak valami olyanra, amit egy kis tanulással könnyű teljesíteni, mondjuk 2,8

(természetesen ált.iskolára, gimire gondolok)

2010. nov. 2. 22:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
78%
hülyeség. mi van a gyengébb képességűekkel?
2010. nov. 2. 22:27
 2/27 anonim ***** válasza:
49%
a kurucok nagy bajba kerülnének a 70-es IQ-jukkal
2010. nov. 2. 22:28
 3/27 A kérdező kommentje:
Aki tanul egy kicsit, akármilyen gyenge képességű, el tud érni 2,8, vagy mondjuk 2.5ös átlagot. Más kérdés a fogyatékosok. rájuk ez természetesen nem vonatkozna.
2010. nov. 2. 22:29
 4/27 anonim ***** válasza:
75%
Szakmunkások is kellenek...
2010. nov. 2. 22:35
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
Vannak gyenge felfogású gyerekek. Őket hiába ösztönzi a szülő,akkor sem tudnak jól tanulni. Enni pedig nekik is kell.
2010. nov. 2. 22:37
 6/27 A kérdező kommentje:

22:35

attól még, hogy valaki szakmunkás lesz, el tud érni ilyen átlagot. mondtam, hogy nem kitűnő bizihez akarom én kötni, de csak az kaphasson, aki JÁR iskolába (szval nem csak minden második héten egy napor) és odafigyel (pl:nem a tanárát veri órán)

22:37

nincs olyan, hogy valaki nem képes elérni egy 2.5ös átlagot, ha nem szellemileg visszamaradott. teljesen nonszensz, amit ma egyes sulikban művelnek.

2010. nov. 2. 22:42
 7/27 A kérdező kommentje:
Várom és előre is köszönöm a további kommenteket.
2010. nov. 2. 22:49
 8/27 anonim ***** válasza:
59%
ennek sincs sok ertelme ugyan is benne van az emberi tenyezo ha egy tanarnak nem szimpi a gyerek csunyan ki tud vele tolni. Es ha esetleg gond van egy gyerekkel nagyon rosszul tanul de a tanar emberseges es empatikus akkor ugy is ugy csinalja, hogy minel tobb penzt kapjon a gyerek. Egyebkent ez az egesz dolog plusz terhet jelenten a tanaroknak hisz arrol kellene donteniuk amire senki sehol nem keszitette fel oket. Az tuti, hogy normalis tanarnal ez leleki terhet jelentene...
2010. nov. 2. 22:52
 9/27 anonim ***** válasza:
36%

Teljesen felesleges ehhez kötni ahhoz kötni.

Aki nem dolgozik nemjáratja a gyerekét suliba míg kell. Attól meg kell vonni.

Kilehetne játszani ezt is szülnek 3-5gyereket abból vmeik csak fog tanulni. Azt jön belőle a pénz.

18/F

2010. nov. 2. 22:56
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik az ötleted. Én ezt úgy csinálnám, hogy lenne egy minimális összeg amit bárki megkap. Tizedenként járna egy x összeg, és mondjuk a kettes átlag feletti tizedeket beszoroznák azzal az x összeggel, így a jobb átlagok után több pénz járna. Természetesen beteg gyerekekre ez nem vonatkozna. Motivációra van szükség, hogy javuljon az oktatás színvonala. Sajnos manapság csak a pénz számít motivációnak, a megszerzett tudás nem.
2010. nov. 2. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!