Mi az oka annak, hogy az emberek már a Balatonra sem járnak le annyian mint régebben?
Van nekünk is nyaralónk a Balatonnál, s ahova mentem azt vettem észre, hogy inkább csak lézengtek az emberek. Sajkod pl majdnem üres volt. Füresen szombati napon sétálgattak, de tömeg nem volt. Nektek mi a tapasztalatotok?
Link: [link]
Hazugság
Idén nem de tavaly a Balatonon voltunk és a strandon se lehetett üres helyet találni ahová letelepedsz. Ha sikerül is minden oldalról közel vannak körülötted.
A vízben nem tudsz úgy elmenni hogy valaki le nem fröcskölne vagy neked menne
A büfében ha enni akarsz végig kell állni egy nagy sort főleg ebéd időben.
Én évente megyek többször.
Nem is fürdeni, hanem a hangulat miatt.ja és találni normális árazású helyeket is,nem csak olyat ahol 3000 forint egy húsleves.
NEM HAZUGSÁG, nem az!
Minden évben lent vagyok, legalább 1 hetet, idén 2 hétre mentünk, az északi partra. Szombat-vasárnap, amikor júliusban ráadásul 38 fokok voltak, a 71-es annyira üres volt, hogy talán télen, ha tudott régen ilyen lenni, de, hogy a főszezon közepén... Badacsony környékén voltunk, legalább 5 különböző strandon. Sehol sem volt teltház, mindenhol találtál árnyékos részt magadnak, még hétvégén is. Ami a legdúrvább, meg az, hogy a part felett 1-2 utcával -faluról, már nem is beszélek-, meg olyan volt, mintha nem is lenne szezon. Az éttermekben 1-2 ember üldögélt, a környező faluk, meg szinte kihalltak, pedig az előző években ott is rengeteg vendéget láttunk és a szállásadónk is ezt mondta, hogy idén messze nincs az a szuper helyzet.
Nem hazugság, én is meg tudom erősiteni.
6-os vagyok, mi családostúl nem szeretjük a déli partot, igazából senki sem rajong nálunk érte, 3x, ha voltam Siófokon, nekem annyi elég volt, igy csak az északiról van tapasztalat. Ott volt visszaesés, nem is kevés.
És idén, megint csak külföldit lehetett szinte hallani, magyar vendég alig volt körülöttünk.
3-as vagyok
Tavaly Badacsonynál és Szigligeten voltunk strandon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!