Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz hozzá, hogy júliusb...

Mit szólsz hozzá, hogy júliusban rekord számban utaztak a Balatonra?

Figyelt kérdés

A Balatonnál a főszezonban eddig több mint 700 ezer vendég volt, nekik köszönhetően június 1. és július közepe között 2,4 millió éjszakát regisztráltak a szálláshelyek, elérve ezzel a 2019-es év forgalmának 98,6 százalékát. A júliusi forgalom pedig már most több mint 3 százalékkal a „bezzegév” felett alakult. Jó főszezoni hajrát ígér a foglalások alakulása is, a nyár hátralévő részére további 1,3 millió éjszakát regisztráltak már a szálláshelyek – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) csütörtökön az MTI-vel.

[link]

2023. júl. 27. 13:05
A kérdező szavazást indított:
Hazugság, a Soros sajtó megírta, hogy senki nem megy a Balatonra, mind éhenhalunk.
Úgy látszik, még sincs komoly válság, van pénzük az embereknek.
16 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%
Németek - osztrákoknak - szlovákoknak még mindig olcsó nyaraló helynek számít.
2023. júl. 27. 13:08
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
remek, ezt úgy kéne egyébként elhinni, hogy napi szinten lehet mazsolázni a pofátlan hazugságok között, amit a fidesz fapofával ad elő?
2023. júl. 27. 13:10
 3/29 anonim ***** válasza:
22%

Jól élnek az emberek, nincs itt szegénység!

Én már egy ideje ezt mondom :D

Mikor látom, hogy a környezetembe is hogyan élnek az emberek, akkor mindig felteszem a kérdést, hogy bazd+, itt mindenkinek jól megy, csak én vagyok csóró?

Biztos valamit rosszul csinálok...

Mondjuk ha belegondolok, hogy most egy előszoba és spájz glettelése és festésére azt mondja a festő hogy 200 ezer Ft a munkadíj, és csak 2 hónap múlva tud jönni, akkor megint azt tudom mondani, hogy nincs itt szegénység...

2023. júl. 27. 13:13
 4/29 A kérdező kommentje:
2: Neked valami becsípődésed van? Hol volt ebben a hírben szó a Fideszről? Ha ész nélküli fideszezést akarsz, nyugodtan olvasd a Soros sajtót, és ne foglalkozz a valósággal.
2023. júl. 27. 13:14
 5/29 anonim ***** válasza:
13%

Szóval - hogy jól értsem a 444-telex-hvg propaganda sajtófelelőseit:

Horvátország olcsóbb.

A magyaroknak nincs pénzük nyaralásra merazorbán...

De a németek-osztrákok-szlovákok ide jönnek (mert szeretik, hogy drágább, mint a tengerpart nyilván)

De egyébként meg a külföldiek nem jönnek ebbe a diktatúrába...

És úgy van tele, hogy fürdeni amúgy sem lehet mer nincs hol mert a víz túl magas, túl alacsony, túl sekély, túl mély.

És minden külföldi magyarul beszél.

Kihagytam valamit?

2023. júl. 27. 13:16
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

#3, Tudna másnap is jönni, csak akkor hogy kérne el annyit, ha az látszik nincs munkája? 🤘🤣

(Építőipari és kapcsolódó részeken hatalmas a beruházás, illetve már ők se tudnak KATA -zni, így jóval nagyobb adó tehetjük van, már ha ad számlát.)

2023. júl. 27. 13:18
 7/29 anonim ***** válasza:
25%
Hogy jöhet a Fidesz ehhez a közpénztemetőhöz, nem is értem... Istenem, azt se tudja miről olvas
2023. júl. 27. 13:19
 8/29 anonim ***** válasza:
0%

3

Szakemberhiány van, és építőipari lufi (volt).

2023. júl. 27. 13:20
 9/29 anonim ***** válasza:
73%

"közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ)"

Ami amúgy Orbán Ráhel befolyása alatt áll, egy időben a barátnője volt a vezető ott, és ami lopja össze-vissza az állami milliárdokat :DDDD

Tehát nyilvánvalóan a fidesz-maffia egyik cége.

Azt meg pontosan látjuk, hogy fidesz által megszállt állami szervek is pofátlanul nyomják a hazudozást, pl. a köztévében is, de ugyanezt csinálja az origo, a megyei napilapok, és a többi, kismillió sajtópert vesztettek már a hazugságok miatt.

Azaz a szavahihetősége ennek a maffia-cégnek egészen pontosan zéró.

2023. júl. 27. 13:26
 10/29 anonim ***** válasza:
7%
Huscomb rohadt unalmas amit itt tolsz, te valami mentális beteg vagy, hogy egész nap itt rohadsz?
2023. júl. 27. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!