Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz hozzá, hogy júliusb...

Mit szólsz hozzá, hogy júliusban rekord számban utaztak a Balatonra?

Figyelt kérdés

A Balatonnál a főszezonban eddig több mint 700 ezer vendég volt, nekik köszönhetően június 1. és július közepe között 2,4 millió éjszakát regisztráltak a szálláshelyek, elérve ezzel a 2019-es év forgalmának 98,6 százalékát. A júliusi forgalom pedig már most több mint 3 százalékkal a „bezzegév” felett alakult. Jó főszezoni hajrát ígér a foglalások alakulása is, a nyár hátralévő részére további 1,3 millió éjszakát regisztráltak már a szálláshelyek – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) csütörtökön az MTI-vel.

[link]

2023. júl. 27. 13:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%
Miért rohadnék itt egész nap? Miért lenne bárki mentális beteg attól, hogy egy forumon válaszokat ír? Nem igazán értem az összefüggést. Tudom, hogy az ilyen "tehetséges" embereknek, mint te fél óra beírni egy üzenetet, és legalább ennyi brainstorming is kell elolvasni egyet, de nekem ez fél perc sincs. És képes vagyok több mindent egyszerre csinálni. Semmiben sem interferálja ez a napjaim, szóval nyugodtan le is nyugodhatsz ^^
2023. júl. 27. 13:31
 12/29 anonim ***** válasza:
87%
Csak egy kérdésem volna: ezt írta a fidesz tulajdonban lévő Világgazdaság, na és akkor mi van?
2023. júl. 27. 14:08
 13/29 anonim ***** válasza:
84%
Még jó, hogy a lakájmédia győzelmi jelentéseket zeng. El is csodálkoztam volna, ha a VG nem ilyet nyom le.
2023. júl. 27. 14:08
 14/29 anonim ***** válasza:
10%
Amikor nincsenek érvek, jön a "lakájmédia" - bár aki 444-telexen él...ne csodálkozzon
2023. júl. 27. 14:13
 15/29 anonim ***** válasza:
21%
14-es, a VG itt nem számít, akire hivatkoznak azok Fideszesek. Na most, ahol elhazudják az infláció mértékét, ott miért kéne bármilyen bizonyíték nélkül elhinni ezt? Tudsz rá válaszolni?
2023. júl. 27. 14:16
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Csak a 444-telex-hvg-nek hiszek. Ja bocs, ők szoktak légből kapott állításokat meg vádaskodásokat írni, aztán visszakérdezni.

Elég alacsony a színvonal ebben a soros iskolában nem?

2023. júl. 27. 14:20
 17/29 anonim ***** válasza:
80%

Válaszolnál? És hogy jön ide a 444? Honnan gondolod, hogy én olvasok pl. 444-et?

Elárulnád, hogy miért kéne hinnem egy fideszes bandának, aki Ráhelkét is pénzzel tömte?

2023. júl. 27. 14:23
 18/29 anonim ***** válasza:
14%

Miért kellene válaszolnom?:)

Te vádolsz másokat hazugsággal.

Ha nekik nem hiszel, f.o.s médiát meg nem olvasol....hm érdekes.

2023. júl. 27. 14:26
 19/29 anonim ***** válasza:
89%

Igen, mivel semmilyen bizonyíték nélkül állít valamit egy olyan banda, amelyiknek a hitelessége 0. Ez a kormány ráadásul az inflációtól kezdve bármiről képes hazudni.

Szóval az a helyzet, hogy egy ilyen cikk semmit sem ér, már persze annak, aki nem egy vak hívő.

"Ha nekik nem hiszel, f.o.s médiát meg nem olvasol....hm érdekes."

Egyébként nem a 444-et kaszálják el állandóan a hazudozásért, hanem a ti médiátokat. ;)

2023. júl. 27. 14:32
 20/29 anonim ***** válasza:
13%

"Igen, mivel semmilyen bizonyíték nélkül állít valamit egy olyan banda, amelyiknek a hitelessége 0. "

Az önjellemzésed gyöngyszeme, el kellene venned hypno-t (más úgyse akarja) és stimmelne a többesszám:)

2023. júl. 27. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!