Kire fogtok 2026ba szavazni és miért?
Figyelt kérdés
2024. szept. 1. 23:22
11/14 anonim 

válasza:

Tisza Párt. A többinek esélye sincs, akkor meg minek szavazzak rájuk?
Félreértés ne essék, szerintem győzni fog a fidesz, de talán a Tisza a 2/3-od eltudja venni tőlük. Ezzel szemben egy kutyapárt vagy mihazánk az 5%-kal nem sokra megy. Csak azért nem szavazok rájuk, hogy a drogosoknak meg a nácziknak is legyen képviselete.
12/14 anonim 

válasza:

Senkire! Nem oszt, nem szoroz számomra, hogy a hátra lévő életemet melyik szélhámos keseríti tovább! Egyik kutya, másik eb!
13/14 anonim 

válasza:

Katasztrófa ez az év! Ennyi értelmetlen szarkavarás, és még csak a politikáról beszélünk!
Most már nekem is elegem van mindegyikből!
Egyik kutya, másik eb, ahogy mondják!
Jól elcseszték ezt az országot, de sohasem volt 100-as!
14/14 anonim 

válasza:

Én a (szerintem Fidesz ügynök) Péterünkbe se bízok! Túl sunyi a mosolya, tekintete, de próbál komoly lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!