Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire fogtok szavazni?

Kire fogtok szavazni?

Figyelt kérdés
És miért?
2024. jún. 8. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
MKKP. Az egyetlen párt akinek van megvalósítható és értelmes programja és akik csinálnak is valamit.
2024. jún. 8. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Tisza, Vitezy
2024. jún. 8. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

Az EP-t azt különválasztanám a többitől, mert ott pártalapon szavazok arra,aki a hozzám legközelebb álló EP frakcióba (a liberális Renew Europe) ül be ,ezért a Momentum.

Az önkormányzatin ott nem a pártpolitika érdekel,hanem egyénileg megnéztem,elolvastam,meghallgattam a jelöltek vízióit és az alapján döntök.

BP-Vitézy

XII. kerület-Kovács Gergely MKKP

Egyéni választókerületemben (3.evk) - Pásztor Tibor MKKP

Fővárosi lista- MKKP

2024. jún. 8. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
EP-n fidesz-kdnp, helyben meg a korábbi önkormányzati képviselő - nem fideszes, de jól végzi a munkáját, a fideszes jelöltet nem ismerem, majd listán megkapják a szavazatom. A polgármester sem fideszes, valaha szdsz-es volt de már több, mint 20 éve, most is rá fogok szavazni. Egyszer próbálta más vezetni a várost, totál káosz volt.
2024. jún. 8. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
A változásra! Tisza+ Vitézy!
2024. jún. 8. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
Senkire. Bár ha holnapig még beérkezik valakitől az ajánlatomra válasz (50 ezer kp + mozgóurna házhoz) akkor természetesen semmi akadálya.
2024. jún. 8. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!