Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Előreláthatólag melyik pártra...

Előreláthatólag melyik pártra fogtok szavazni június 9-én?

Figyelt kérdés

2024. jún. 4. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Csak a TISZA!
2024. jún. 4. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Senkire, nem tudtam átjelentkezni, a kijelölt szavazókörömbe nem tudok elutazni. Mondjuk erős favorit amúgy sincs, úgyhogy nem vesztettem sokat.
2024. jún. 4. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
MKKP.
2024. jún. 4. 17:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2024. jún. 4. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Vegyesen. A kerületemben (XII.) Kovács Gergelyre(MKKP),hátha sikerül leváltani a fideszes vezetést a kerületben. Az EP listán a Momentumra,remélem meglesz nekik az 5%, az EU-ban ők vannak a Macron féle liberális frakcióban ők tudják a leghatékonyabban felvenni a kesztyűt a NER-el szemben, illetve az ő Európa víziójuk az egyetlen,amivel azonosulni tudok. A főpolgármester választáson az esélytelenek nyugalmával Vitézy Dávidra,mert rajta látom,hogy nagyon előremutató elképzelései,nyugatos víziói vannak a várossal kapcsolatban, bár sztem őt meg sem érdemeljük,valszeg Karácsony marad,bár vele sincs különösebb bajom,Alexandra az nemtom minek indul,de esélytelen. Bármilyen egyéb listán meg a Kétfarkú Kutyapártra szavazok, náluk tűnik el legkisebb eséllyel az a pénz,amihez hozzájutnak,ők tették eddig is a legtöbb kézzelfogható dolgot a városban,úgy hogy teljesen alulról építkeztek.
2024. jún. 4. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, lehet el se kérem az EP-listát. Ha mégis, akkor legfeljebb MKKP.
2024. jún. 4. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Tisza.
2024. jún. 4. 17:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további hozzászólásokat!
2024. jún. 4. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!