Június 8-án ti is ott lesztek a Hősök terén, a valaha volt legnagyobb demonstráción?
Kíváncsi leszek, hányan lesznek...
MP harmat gyenge volt a vitán, ráadásul Deutsch nagyon telibe találta Pitikét a "normális ember ilyet nem csinál megjegyzéssel".
#2 Pont Deutsch beszél a normális emberről. 5 szót ismételt végig, az színvonal volt.
De látom téged az se zavar, hogy be se jár dolgozni és hogy hova züllesztették ezt az országot.
#5 Látom téged más nem érdekel, mert felvetted a szemellenzőt.
Bármi jönne elő, te hithű maradsz a vezérhez.
Engem mondjuk jobban érdekel, hogy mi hangzott el ott és nem egy intim témát vett fel.
Látom szíven ütött a dolog.
Én nem Deutschot védtem, hanem Pszicho Petit bíráltam.
Azzal akarod felmenteni Petike gaztetteit, hogy mit csinál Deutsch???
Ezzel ne nálam kopogtass!
Már megbocsáss, de Te teszed ezt.
Elhiszed, hogy valaki, aki tízegynéhány évig volt NER-lovag, úgy jelenik meg a másik oldalon, hogy őt nem a főnöke küldte.
A nagy ember elszámoltatását nem tervezi, sőt az Európai Tanács elnökévé buktatná fel. Ezek után azt mered állítani, hogy nem a FIDESZ embere.
#7 Elmondta, hogy nem büszke rá, de akinek van egy kis esze, ő megérti az indokot.
#8 Tudtommal nem lett milliárdos és nem voltak kétes üzletei sem. Attól, hogy fideszes valaki még nem lesz bűnöző.
Fidesz minek küldte volna? Volt egy hulladék ellenzék, DK állt talán 15%-on.
Orbánt hogyan számoltatnád el? Kb. semmi nincs a nevén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!