Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Június 8-án ti is ott lesztek...

Június 8-án ti is ott lesztek a Hősök terén, a valaha volt legnagyobb demonstráción?

Figyelt kérdés

jún. 2. 10:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Akkor egy kis gondolkozni való:

Tudod, hogy milyen választás lesz most?

Tudod, hogy a FIDESZ melyik EU parlamenti frakcióban hallattathatja a hangját?

Van esély arra, hogy a FIDESZ embereit bevegyék valamelyik frakcióba?

Az új ember pártjának embereit nagyobb eséllyel veszik be valamelyik frakcióba?

Ha ezek oda bekerülnek akkor mondhatják ott azt, amit a küldőjük mond nekik?

Ezek szerint Te is azt gondolod, hogy a FIDESZ emberei megúszhatják azt a sok disznóságot, amit csináltak. Ebben (is) egyet értesz a főnököddel, akiről még most is azt állítod, hogy nem a FIDESZ embere.

jún. 2. 11:50
 12/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
42%

"a valaha volt legnagyobb demonstráción?"

Miért kell ugyanúgy az emberek szemébe hazudni, mint ahogy a fidesz is teszi? Nem pont azt akarjuk leváltani?

jún. 2. 12:02
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
11# Akkor te kire szavaznál? Június 9-én le kell váltani a Fideszt!! Iszonyú így is az a pusztítás, amit végzett. A gyűlöletet még az unokáink is nyögni fogják, amivel a Fidesz megfertőzte az egész országot! Az ország erkölcsi, politikai és gazdasági válságban van a Fidesz miatt.
jún. 2. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
30%

Nem árt tudnod!

Június 9-én nem lehet leváltani a FIDESZ-t, mert nem magyar parlamenti választások lesznek. Majd két év múlva!

jún. 2. 12:05
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
14# Akkor is le kell váltani a Fideszt az Isten verje meg. Nem bírok még 2 évet várni. Elegem van a Fideszből, a folyamatos háborús uszításából, a gyűlöletkeltésből, a hazug plakátokból és propagandából. Magyar a magyart még sosem gyűlölte ennyire, mint most. A pedofidesz egy erkölcsi hulla. Orbán ki fogja léptetni az országot az Unióból és a Natoból és orosz bábállam és kínai gyarmat leszünk.
jún. 2. 12:09
 16/20 anonim ***** válasza:
#6 Miért? Hisz az egy katasztrófa és pusztít. Szerintem telibe van találva a lényeg ezzel. Egy öngól.
jún. 2. 12:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor jó.

jún. 2. 12:11
 18/20 A kérdező kommentje:

#11 Ezekkel a lenéző kérdésekkel magadat minősíted, de a kedvedért válaszolok rá.

- EP és önkori.

- Párt nélküliek.

- Esély mindenre van, de nem te és nem is én döntünk. Elvileg a Meloni féle szövetségbe akarnak bejutni.

- Igen, vélhetően a Néppárt.

- Ki az a küldő? Soros? Orbán? Blackrock? Gyurcsány? Döntsétek már el.

Hol írtam olyat, hogy megúszhatják a fideszesek? Te egyedül Orbánt hoztad fel példának, köztudottan nem nála vannak a milliárdok.

Nekem nem a főnököm, csak rá fogok szavazni. A bukott ellenzéknek ideje eltakarodni, ők sose váltanák le Orbánt, próbálkoztak eleget.

Kicsit amúgy vicces, hogy a Fidesz szerint balos meg Soros küldte. Az állítólagos ellenzék meg azt mondja, hogy a Fidesz embere. 😂

Szerintem az ufók küldték, hogy leigázzanak minket.

jún. 2. 12:19
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 Ebben én is abszolút veled értek egyet, ez rossz és hibás hozzáállás, hogy az EP választáson nem múlik semmi sem. Azt se értem, hogy ilyet akár egy kormánypárti miként állíthat úgy, hogy ott a példa előtte, a Momentum és a DK mit össze nem tud gáncsoskodni annak köszönhetően, hogy ott van az EP-ben. (már ha egy fideszes szemüvegén keresztül nézem ezt a dolgot). Szóval mindenképpen van ennek is jelentősége, nem is kevés az én meglátásom szerint. Úgy egyáltalán meg az EP összetételének hatalmas jelentősége van.

Na de ezt láthatod is, hogy rendszerint bő 1 millióval kevesebben mennek el az EP választásra nálunk, mint az OGY-i választásra. Azaz tényleg ez mutatkozik, hogy kevesebb ember fordít ennek jelentőséget. Idén meglátjuk milyen lesz a részvételi arány, mivel ilyen még nem volt, hogy ÖNK és EP választás egy napon, lehet az ÖNK-i választás miatt magasabb részvétel lesz.

jún. 2. 12:48
 20/20 A kérdező kommentje:
#18 Szerintem 60% felett lesz a részvétel, mert a Fidesz úgy próbál mozgósítani, mintha OGY lenne, az ellenzékiek meg fel vannak tüzelve és érzik a lehetőséget.
jún. 2. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!