Ezzel a telefonos szabályozásokkal, mit akarnak a politikusok?
Én olyan gimnáziumba jártam, ahol vasszigor volt, tényleg.Elitista vezetés volt és a városban mindenben kiakartam tűnni, meg mutatni,hogy fegyelem van.
Ugyanúgy tiltották a telefonokat,meg elvették, ha valakinél meglátták és a szülőknek adták csak vissza.Persze nap eleji "beszedés" nem volt.
Én mindig két telefont vittem,egy rendest, meg egy álcatelefont, volt amikor az álcatelefont elvették.
Már akkor is azt vallottam,hogy egy közoktatási intézmény, nem fogja az én szabadságjogaimat korlátozni.Ha feje tetejére áll, akkor sem.Ha kirúgással fenyegettek volna, akkor sem.
Anyám is azt mondta mindig, a közszféra azért van, hogy kiszolgálja az embereket, épp ezért nincs jogalapja korlátozni a személyes szabadságjogokat.
Most is szabályozhatják összevissza. Magyar emberek vagyunk, hoznak egy törvényt vagy szabályt, kb 10 perc sem kell,hogy kitaláljuk,hogyan kerüljük ki, hogyan játsszuk ki.
#5 Az elmúlt 2 évben minden felsős és középiskolás gyerek kérhetett az államtól INGYEN laptopot. Most kapnak az 5. osztályosok, ezentúl felmenő rendszerben minden ötödikes igényelhet laptopot.
Mit akarsz még mivel támogassák a digitalizációt?
#8 Meséket én is ki tudok találni. Azonban tanár vagyok és tudom milyen laptopokat kaptak a diákok. Olyanokat amiket tudnak használni a tanuláshoz.
Leírsz egy baromságot, elmondom, hogy miért baromság, majd megfejeled egy másikkal? Miért?
Több, mint 700 ezer diák igényelhetett laptopot, persze sokkal kevesebben kérték. Ez nem 2 forint, hogy azt mondhasd "Nem akarják támogatni digitalizációt, sok pénz menne el."
Ez pont az ellenkezője!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!