Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Torockai tényleg a Fideszhez...

Torockai tényleg a Fideszhez tartozik?

Figyelt kérdés
aug. 30. 23:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%

"mivel annyira együgyü vagy, hogy a nyilvánvalót sem veszed észre (sajna ez van 80-as IQ alatt), akkor mindegy mit linkelek, de hozok neked párat ajándékba, hogy emésztgesd (mondjuk valóságtagadásban vagytok és az agykapacitásotok sajnos nem elengedő ezek felfogásához de legalább nem mondhatod, hogy nem hoztam)."

Idáig azt szajkóztátok, hogy a fideszesek mindig hazudnak, erre fel egyből a szavahihetőség mintapéldájának állítod be most az egyiket, hogy a mondandódat próbáld igazolni, beleérte Magyart is. (Lásd. utolsó bekezdés.) 🙂

Másodjára idáig mindenki fidesz fizette bérenc volt aki nem fortyogott a moslékkoalícióban. Ugyanígy ráfogjátok Schifferre pl, aki amúgy már abszolút nem releváns tényező, ahogy a többi szöveg is.

"Ehelyett inkább menj el dolgozni, hogy ne én tartsalak el az adómból...kicsit unalmas már."

A nyivákolás helyett nagyon ajánlanám, hogy fogadd meg inkább a saját tanácsodat, mert a szarabbik ki fog pottyanni a parlamentből, így mind kénytelenek lesztek valami rendes munkát keresni, ha csak újra össze nem borultok mindenkivel, a hátukon próbálva bekapaszkodni még újra 4-évre.

Azon meg nem neked kell aggódnod ki mennyire hiszi el a dumádat vagy nem, majd legfeljebb a köpönyegforgató jobbik-szarabbik sorsára jutnak a végén! 😁

aug. 31. 20:23
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

#21: Erről ennyit, mondom 80-as IQ alatt nehéz az élet nektek (vagy inkább könnyű?).

Elhiszem, hogy nálatok a mihasznákban csak az van, amit a fidesz diktál, ezért is linkeltem neked külön fideszes "megmondó embereket", mert azoknak azért általában hisztek.

De ott volt tóth laci videója is, amiben bemutatja hogyan folytatja a fidesz által is űzött haza kiárusítását. No, már a gazdátok sem elég jó? XD

Azt meg nem tudom honnan szeded, hogy bármilyen "szarabbik" meg nem tudom kihez tartoznék. Mint mondtam, el vagy tévedve, nem érdekel egyik politikai megnyilvánulás sem. Köszönöm szépen én jól keresek, magáncégnél, rendes állást betöltve. Ja meg ugye diplomáim is vannak a szakmákon kívül de ezt ekkora agytrösztnek hiába is mondom.

Szóval bújj vissza az odúdba, végezz valami normális munkát, hogy ne én fizessem már az adómból a te semmittevésed. Köszi!

aug. 31. 22:29
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

"nem érdekel egyik politikai megnyilvánulás sem."

Persze-persze, annyira nem érdekel, hogy folyamatosan, oldalakon keresztül böfögsz, erőlködsz, fosol az állítólagos törpepárttól. Legalább hihetőbbet hazudj, mert a toronymagas IQ-ddal nem veszed amúgy észre az önellentmondást! 😀

"Szóval bújj vissza az odúdba, végezz valami normális munkát, hogy ne én fizessem már az adómból a te semmittevésed. Köszi!"

Jajgass csak ha azt hiszed a személyeskedéseiddel hihetőbb leszel! Lehet nálatok a lakótelepen így dől el a vita. 🙂

Munkám meg van egyébként, plusz vállalkozó vagyok, így én nem reszketek, hogy a "nácilaci" kiüti valamelyik prolipártot a parlamentből. 😁

aug. 31. 22:44
 24/25 anonim ***** válasza:
29%

#23: ja, hát persze, fideszes vállalkozó vagy valahol a farvégen :D Így érthető.

Fél a franc, azt "üt ki" a parlamentből "nácilaci" (nem én neveztem annak), akit akar. Azzal a 6%-otokkal sokra nem mentek.

Egyik párt sem érdekel, csak nem szeretem a magyarellenes pártokat, a fidesz meg a mihasznák tipikusan azok. Meg mondjuk az általatok "baloldalinak" nevezettek javarésze is. Igazából egykutyák vagytok, ugyanaz a semmirekellő banda. :D

Nincs ebben semmi személyeskedés, csak ha onnantól kezdve, hogy magadra veszed. :) Az meg csak annyit jelent, hogy igazam van. Na további jó 6%-os vergődést! :D

aug. 31. 23:24
 25/25 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg a te magatartásod a magyarellenes. Már leírtam, miért nincs semmi köze az MHM-nek a Fidesz-hez. Mi kell még?
szept. 1. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!