Torockai tényleg a Fideszhez tartozik?
Fidesz f*rvégből jött létre az MHM (gyakoribb nevén: mihasznák).
Az évek alatt rengeteg bizonyíték volt már rá, legutóbb maga Gulyás Gergely is elmondta, hogy összetartoznak (jó, kicsit burkoltan de a lényeg benne volt).
10,
Ne álmodozz, hogy ezek bizonyítékot fognak mutatni. A Mi Hazánkra olyan emberek szavaznak, akik nem szeretik a Fideszt. Ezek a szavazók pont jól jönnének ennek a bolsevik társaságnak. Így, ha elhitetik, hogy a gonosz Fidesz emberei, akkor majd biztos rájuk fognak szavazni.
Biztos vannak közöttük olyanok is, akik tudatosan csinálja, van sok butuska is, akik elhitték.
"rengeteg bizonyíték volt már rá, akkor hogy lehet, hogy ti gyurcsányisták soha egyet sem tudtatok mutatni?"
Mert nincs nekik, csak a szájuk jár. Meg neked kellene összekeresgélned, pedig ha olyan nyilvánvaló akkor 1 perc alatt idetálalhatná. Tipikus gyurcsányista-szarabbikos.
#14,17: kedves suttyók! Ki kell ábrándítsalak benneteket, egyik oldalhoz sem tartozom, utálom az összeset. Nem szavaztam a Tiszára sem.
Na ezt kapjátok ki...bár tudom, az agycsökevényetek nem tudja felfogni, így a bizonyítékokra is azt mondjátok, hogy "de ez semmit nem bizonyít".
Valamelyik mihasznás poszt alá felsoroltam jópárat, keressétek vissza. Úgyis ott lebzseltek a posztok alatt, naplopóak.
"Valamelyik mihasznás poszt alá felsoroltam jópárat, keressétek vissza. Úgyis ott lebzseltek a posztok alatt, naplopóak."
Szinte tudtam, hogy megjelensz gyurcsányista-szarabbikos ezzel a "keressük vissza" szöveggel! Mi lenne ha tolnád a biziket? Vagy azok hitelessége vetekszik a lyóbikéval? Egyébként is 24/7 itt vergődtök, uszultok mindig. Persze ha nem megy akkor meg ne erőltesd magad, mert a végén még beszarsz! 🙂
#19: mivel annyira együgyü vagy, hogy a nyilvánvalót sem veszed észre (sajna ez van 80-as IQ alatt), akkor mindegy mit linkelek, de hozok neked párat ajándékba, hogy emésztgesd (mondjuk valóságtagadásban vagytok és az agykapacitásotok sajnos nem elengedő ezek felfogásához de legalább nem mondhatod, hogy nem hoztam).
Még egyszer elmondom, hogy semmi közöm sem gyurcsányhoz (nektek annál több), sem más politikai oldalhoz. MP-t sem kedvelem, nem szavaztam rá sem, szóval semmi értelme ezen rugóznod. Ehelyett inkább menj el dolgozni, hogy ne én tartsalak el az adómból...kicsit unalmas már.
[0:27-től, 0:59-ig]
https://www.youtube.com/watch?v=nE_6r9CYOUI
Főleg az a rész érdekes, amikor mondja, hogy "nem 44%-ot, hanem 45-öt értünk el, a KETTŐNEK EGYÜTT többsége van...".
----------------------
A kisgazdátok YT csatornájáról, ahogy épp önfelhatalmazva árulja hazánkat az araboknak (és keletnek) - mondjuk senki nem kérte rá, de a hazaárulók már csak ilyenek:
https://www.youtube.com/watch?v=eRFOw2QHfM4
Sajna 2 perc után hányingerem lett, inkább kikapcsoltam, mert ennyi magyarellenességet nem vesz be senki gyomra.
----------------------
Pár non-plus ultra:
- együtt szavaz szinte mindig olyan kérdésekben, törvények meghozatalában a fidesszel, amely magyarellenes
- a fidesz megszavazza azokat a "javaslataikat" (fidesz kitalálja, beterjeszteti a mihasznákkal), amelyek a fidesznek is lejtenek, pl. szívhang (aka. nő és embergyűlölő törvény), vármegye nyomiskodás (hány száz milliót loptak ebből is...)
- támogatja a fidesz a kampányukat (honnan is volt a mihasznáknak ennyi pénzük? mert hogy a kampánytámogatás biztos nem elegendő ennyi szennyre, amit lenyomtam offline-online)
- a fidesz nem támadja egyáltalán a 6%-os törpepártját, amely felettébb gyanús már a fidesz hívőknek is, sosem láttam még Toroczkais riogatást a fidesz részéről pedig lenne miértje - bár szerencsére esély nincs rá, hogy kormány közelébe kerüljenek
- elvileg MP is mondott olyasmit, hogy TúróTorta Kocsis Mátékához jár rendszeresen eligazításért - nem lepődnék meg, ha igaz lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!