Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter lehet a fidesz...

Magyar Péter lehet a fidesz embere?

Figyelt kérdés

Így fél évvel a megjelenése után mit válaszolnátok erre? Talán ez volt februárban az első kérdés vele kapcsolatban.

Nekem ez a konteó nem áll össze - pártszervezetet épít, digitális gyóntató szék, lesz program is - nem hiszem hogy ha a fidesz embere lenne, akkor ilyenek csinálna.

Írták a hatalom átmentést - Ennek ellene megy a digitális gyóntatószék.

Rengetek pénz megy el a lejáratására stb...

Érdekel a véleményetek!

2024. aug. 29. 22:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Pedig úgy engedtek el óvodába, és az orosz kislányról még kép is van, mert szerelmes voltam belé állítólag. Biztos úgy volt, nem emlékszem rá, kicsi voltam.

Azért engedtek el így, mert ha véletlenül a családi dolgokról beszéltünk, és kiderült, hogy otthon mondjuk imádkozunk lefekvés előtt, vagy akár többször is, súlyos következményei lehettek. Gyülekezési szabadság sem volt. Magyarul, ha 3 fiatal srác összejött az utcán, és együtt mentek valahová, megállította őket a rendőr, és kérdőre vonta, majd parancsba adta, hogy váljanak szét az útjaik. Aki mesélte, átélt ilyeneket. Nekem szerencsére már csak néhány év jutott ki belőle.

És TV valóban csak hétfőnként nem volt.

2024. aug. 30. 21:26
 32/37 BécsiFehér ***** válasza:
46%

#24: Anyósom 82 éves, és használja a Facebook-ot, vérfideszes, nem az M1-et nézi, hane a TV2-őt.

"csak vezetékes telefonon lehet felhívni, hiába vettünk neki mobilt."

Apám 86 éves, van vezetékes és mobiltelefonja, bármelyiken fel tudjuk hívni. Az Internet nem érdekli, szerintem ez megbocsájtható ebben a korban. (Nem veszít vele sokat, véleményem szerint.)

Ha érdekel, olvasd el Nicholas Carr The Shallows: What the Internet Is Doing to Our Brains című könyvét (letölthető, és magyarul is megjelent), és lehet, hogy átértékeled kissé az Internet mai formájának jelentősségét.

2024. aug. 30. 21:27
 33/37 anonim ***** válasza:
49%

Az MHM fasiszta? :-O A Fide5zről is ezt mondják.

Azért fasiszta, mert mondjuk Szabolcs vármegyében dolgoztatni akarja az embereket? Hú, de nagy fasizmus értelmet adni emberek életének. Aztaaa...

Amúgy meg hol írtam, hogy rájuk kell szavazni?

M P-ék pedig mit tettek le az asztalra? Csak megy a szöveg. Ne aggódj, nem is fognak. A kampányukra is a pénz utalással érkezett. Ne már! Tényleg? A XXI. sz-ban utalással? Aztaaa... Nem is gondoltam volna. :-) És vajon honnan érkezett? :-O Csak nem onnan, ahonnan a M0mentumnak és a többieknek is?

OK. Tehát a cél nem az eredmények, hanem a k0rmány leváltása. És mi lesz az után? Az az egyetlen cél? Neked az a célod, hogy kirugatod a munkatársadat, hogy átvedd a helyét? Vagy esetleg az, hogy tanulsz, vizsgákat szerzel, idegen nyelvet tanulsz, és keresel jobb munkát és pozíciót? Tehát valamit tenni akarsz. Ugye, hogy a 2.? Fel sem tételezem, hogy az első. Ahhoz túl értelmes vagy. Akkor csak azt nem értem, hogy valakinek miért az a célja, hogy váltsunk le valakit? Attól mi lesz jobb? Megfordul a Duna folyása? Vagy mi fog történni? De most komolyan.

2024. aug. 30. 21:34
 34/37 BécsiFehér ***** válasza:

#31: "Gyülekezési szabadság sem volt. Magyarul, ha 3 fiatal srác összejött az utcán, és együtt mentek valahová, megállította őket a rendőr, és kérdőre vonta, majd parancsba adta, hogy váljanak szét az útjaik."

Ez biztos, hogy nem így volt, 1960-ban születtem, abban a rendszerben nőttem fel. Olyan viszont volt, hogy a város (Miskolc) fő kereszteződésében gyűltünk össze fiatalok délutánonként, és ha 10-15 fiatal együtt csoportosult, a túlbuzgó rendőrjárőr valóban szólhatott, hogy ne csoportosuljunk. De ez nem volt több, mint "kekeckedés", pár alkalommal fordult elő az évek során. (70-es, 80-as évekről beszélek.)

2024. aug. 30. 21:35
 35/37 BécsiFehér ***** válasza:
100%

#31: "az orosz kislányról még kép is van, mert szerelmes voltam belé"

Megértem, a szláv lányok szépek. Biztos valami itt élő szovjet szakember vagy katonatiszt lánya volt. Nekem is volt olyan osztálytársam, akinek az anyja orosz volt, és orosz munkatársnőm is (szintén bájos jelenség volt).

2024. aug. 30. 21:39
 36/37 VP44 ***** válasza:
0%

# 33

"OK. Tehát a cél nem az eredmények, hanem a k0rmány leváltása. És mi lesz az után? Az az egyetlen cél? Neked az a célod, hogy kirugatod a munkatársadat, hogy átvedd a helyét? Vagy esetleg az, hogy tanulsz, vizsgákat szerzel, idegen nyelvet tanulsz, és keresel jobb munkát és pozíciót? Tehát valamit tenni akarsz. Ugye, hogy a 2.? "

Bírom ezeket a magasröptű elemzéseket, mikor a szektátokban elmondják milyen az aki nem ért veletek egyet :) 2 mérnöki diplomám van 5 mérnök kamarai végzettséggel, középfokú nyelvvizsgám olaszból, alapfokú németből, de igazából angolul beszélek a legjobban csak fölöslegesnek éreztem belőle nyelvvizsgázni.

[link] saját mérnökirodám van így senkinek nem kell bemutatnom a végzettségem, ezért kirúgni se akarok senkit, nem kell senki helye. Ha esetleg mégis valami történne van pár ingatlan befektetésem is szóval éhen még akkor sem halnék.

Attól még nem érthetek egyet a rendszerrrel, a legutóbbi adóreformaji úgy 8 milliós kárt okoztak nekem ebben az évben.

"Azért fasiszta, mert mondjuk Szabolcs vármegyében dolgoztatni akarja az embereket? Hú, de nagy fasizmus értelmet adni emberek életének. Aztaaa..."

Szalmabáb érvelés level infinite, mondasz valamit amit sose állítottam és most így nagyon igazad van :D Azért vagytok fasiszták mert a melegséget egy gyógyítható sőt kezelendő betegségnek tartjátok (miellőt ebből megszalmabáboznád, hogy meleg vagyok előre mondanám, hogy házas vagyok és gyerekeim vannak), a náci karlendítésekre a vezetőitek annyit mondanak, hogy ez egy sokszínű társaság, semmi elítélés és elhatárolódás, sokatokat van szerencsém személyesen is ismerni és nem csak a cigányokat, hanem a zsidókat, négereket, kínaiakat, mindenkit gyűlöltök aki nem a szittya magyar vonal, ez összeköt titeket.

2024. aug. 30. 22:13
 37/37 anonim ***** válasza:
43%

Kedvess #36!

1. Ismerjük egymást?

2. Ha nem, miből gondolod, amit gondolsz?

--

A homoszexualitásnak 3 alapvető fajtája//típusa létezik.

---------------------------------------------------------

- 1) Veleszületett (ilyet a saját szememmel is láttam).

- 2) Szerzett ( -> gyerekkori traumalelki megsebzettség, vagy

-> szocializáció (ellentétes nemű szülő neveli egyedül, és a

gyermek lemásolja a nemi vonzódást - ritka eset, de előfordul))

- 3) Felvett (divatból, vagy bármi más okból, esetleg valaki fiatalon keresi az

identitását, beleértve a nemi identitását).

--

3. Mi a szeretet?

-> Nézzük onnan, ha gyerekként először kóstolja meg valaki a csokifagyit, majd rájön, hogy az milyen finom, mit fog tenni? Ugye, hogy mindenkinek el akarja mondani? Miért? Mert talált valami jó dolgot, amit mindenkivel meg akar osztani. Ezek alapján mi a szeretet? Aki hisz a Mennyeknek országában, legyen az bármilyen vallású is, azt akarja, hogy mindenki oda kerüljön. Nem ez a legnagyobb szeretet az illető szemszögéből? Ugye, hogy de?! Ha ez így van, kérdés, hogy oda automatikusan kerülhetünk-e, vagy vannak feltételei? Minden vallásban feltételekhez kötött. Hol találjuk a feltételeit? Az adott vallás szent könyvében, és a fő, a hivatalos tanítói hivatala által kiadott, tanításában (hittételek - keresztényeknél a dogmák).

Jogosan merül fel a kérdés, hogy ha több vallás van, akkor melyik az igazi?

- Csak egyet mondhatok. Akinek élő megtapasztalásai vannak a szerető Istennel kapcsolatban, az szinte biztos, hogy megmarad abban a hitben, amiben született, de az is biztos, hogy csak egyetlen vallás mondja azt, hogy az Isten úgy szerette az embert, hogy a kettejük között lévő szeretetkapcsolatot még olyan áron is helyre akarta állítani, hogy saját magát áldozza fel a Fiú személyében a bűneinkért. a legnagyobb szeretet Mennyei szemmel. Az áldozathozatal, ami akár az életünk átadásával is járhat. Odaát ez a legnagyobb szeretet a krisztusi tanítás szerint. Más vallás, vagy filozófia ezt így nem tanítja. A buddhizmus pl. olyan értelemben véve közel áll hozzá, hogy a 2 fő pillére a szeretet és a bölcsesség, de kérdés, hogy milyen szeretet, és az miből/honnan származik? A keresztény ember számára Krisztus a követendő példa. És Ő miben volt a legnagyobb a földi élete során, amiben példát adott nekünk? Az alázatban és az engedelmességben. És már ott is vagyunk, ami a problémák gyökere. Alázatosak az emberek? Engedelmesek? Ha kimegyünk az utcára, mit látunk? Szinte mindenki saját maga körül forog, egoisták tömkelege. Vidéken persze jobb a helyzet, főleg a kisebb falvakban, ahol az emberek sok dologban egymásra vannak utalva.

Amit leírtam, mindenki saját, szabad döntése, hogy mit kezd vele. semmi sem kötelező senkinek. 2 dolog biztos. Megszületünk, majd meghalunk. Felmerül bennem a kérdés, hogy amikor meghalunk, nem kell számot adnunk az életünkről?

Szép hétvégét kívánok és sok-sok szeretetet!

2024. aug. 31. 01:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!