A Fidesz 41% és Magyar Péter 34%-a elég egy Fidesz 2/3-hoz 2026-ban is? 7%-os különbség teljhatalmat ér más országokban is?
Figyelt kérdés
aug. 25. 15:43
1/23 anonim válasza:
A TISZA a FIDESZ fiókpártja. Ha ezt nem hiszik el a magyar emberek, akkor ...
3/23 anonim válasza:
Legelőször is várjuk meg a választást,mert anno a Fidesz meg az összefogás között is 1-2% különbséget mérték.A kérdést így randomra nem lehet megválaszolni,mert sok múlik az egyéni körzeteken is,hogy ott,hogy szerepelnek a jelöltek.
4/23 anonim válasza:
A tisza a dk es a mi hazánk mind a Fidesz fiók pártja.
5/23 anonim válasza:
Szerintem még ha valahogyan 26 -ban nyer is a Fidesztöbbet már nem lesz 2/3 -ad. Max lesz nekik kb 100-105 ülésük
6/23 anonim válasza:
3 hónap alatt 30 % koruli eredmény az fergeteges. HA nem csinál a Tisza párt vmi bakit akkor sztem jo eséllyel több lesz ott mint 34 %..
7/23 anonim válasza:
5) Ma láttam éppen vissza egy 2021 decemberi kérdést.Akkkor is ugyanezt mondtátok, hogyha nyer is a Fidesz, 2/3 úgyse lesz az összefogással.
8/23 anonim válasza:
26-ra simán lesz 40% Tiszának, 40% Fidesz, 20% többi.
9/23 anonim válasza:
22. februárjában Szabó Tímea még 2/3-os ellenzéki győzelmet jósolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!