Jobboldaliaknak szabad használni nyilvánosságban a "b.zi" szót?
Figyelt kérdés
Sok meleg közszereplő hivatkozik így saját magára és sajtóban is leírják. Igazából a viccekben is így mondják, ez már egy nagyon régi kifejezés, sok szitcom-ban is láttam. Mégis, ha egy jobboldali ember mondja, akkor kiakadnak sokan. Pedig nem is tesznek hozzá semmi dehonesztáló előtagot. Vajon a hangsúly miatt akadnak ki az érintettek?aug. 29. 15:06
1/18 anonim válasza:
Nyilvánosságban senkinek sem illik használni ezt a szót.
2/18 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, én utálom a píszít. Van egy dolog, de nem beszélhetek róla. Hát kösz.
Ha -zi lennék, én biztos -zinak nevezném magam. Tök mindegy, jobboldali vagyok vagy sem.
3/18 anonim válasza:
Hogy nevezed a nemi szervedet nyilvánosan?
4/18 anonim válasza:
#2 Az hogy nem káromkodunk az mióta PC? Mármint valójában mindig is az volt, de nem azért nem b.zizunk mert "mitmondanakmajdaliberálisok" hanem mert trágár és sértő.
De amúgy nyugodtan nevezheted magad például jobbernek, az sem pc.
5/18 anonim válasza:
A jobb oldaliak szitokszónak használják.
Nem mindegy ha egy társadalomtudománnyal foglalkozó ember mondja hogy cigány vagy egy hozzád hasonló jobb oldali, bakancsos turbómagyar.
6/18 anonim válasza:
4. Nevezhetném, ha az lennék. Nem azért nem teszem, mert sértő, hanem mert nem helytálló.
7/18 anonim válasza:
#5 Oké. Tehát nem csak a melegeket akarod sértegetni, egyszerűen obszcén vagy.
8/18 anonim válasza:
8. Nem sértegetek senkit. Annyit mondtam, hogy ha én -zi lennék, akkor -zi lennék. Érteni tetszik? :)
9/18 anonim válasza:
Intelligens ember nyilvánosan nem beszél a nemi szervéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!